2. kesäkuuta 2006

päivä parvekkeella

Vietin sitten koko päivän parvekkeella virkaten ja ottaen aurinkoa. Kauhea tuuli siellä on/oli mut onneksi on lasitettu parveke! Just sen verran räppänää auki että aurinko tarttuu mutta tuuli ei vie. Vie minua, käsityötä tai blogikoiria.. tadaa!


Saanko esitellä meitin neitit: Laku ja Papu. Koirablogia tästä ei tule mutta eiköhän koiruudet aina vilahda välillä kuvissa. On meinaan kerkeäväisiä tytsyjä ;)

Ja sitten asiaan! Vyö on valmis ja aloitin optimistisesti laukkuakin, huomenna yhdeltä pitäis se sitten olla ready. Mennään avokin serkkujen lakkiaisiin ja mua niin jänskättää kun näen miehen sukulaisia joita en tunne. Se kuuluisa ensivaikutelma nääs.. Mulla on paha tapa jumittaa ja mennä ihan hissukaksi vieraassa seurassa. Lipitän liikaa boolia, pudottelen tavaroita ja nauran äänekkäästi ihan väärissä kohdissa. Tai sanon jotain todella nerokasta :D Sählä mikä sählä.


Josko näissä kelpais näyttäytyä.. Settiin kuuluu vielä housutkin, ei hätää ;)

Mutta nyt laukkua nykertämään ja katsomaan vaihteeksi telkkua!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Papulle ja Lakulle terveiset Sissiltä ja Santulta, hyvä kuva LP!

uhoava gnu kirjoitti...

Tervetuloa bloggajien sankkaan joukkoon :)
Hienon vyön virkkasit!

Jatta kirjoitti...

anonymous: hehhee, LP kotiutui vasta nyt, voi mahoton! Koirat on hoidossa, koti on ihan tyhjä ja tyhmä.. Sissille ja Santulle RÄYH ja MOU!

uhoava gnu: kiitos kiitos :) Kai tänne vielä yksi mahtuu ;)