7. kesäkuuta 2006

salaiset kansiot

Saanko esitellä: UFOjen salattu piilopaikka, Rahi 51.


Alustavasti vilkaisemalla voimme nähdä opaskirjoja jotka on selvästi hankittu uusien UFOjen aloittamista silmällä pitäen. Myös rakennusosia on hamstrattu. Tarvikkeiden erilaisuus on kysymyksiä herättävää, eikö näissä hankinnoissa ole käytetty tuotannonsuunnittelijaa?


Kaivauksissa löytyi tämä verkkomainen öööööh.. verkko. Käyttötarkoitusta voimme vain arvailla :o


Tässä näyttäisi olevan tekeillä jonkinlainen avaruusliivi.


Ja tämä on selvästi jonkinlainen katiska? No joo..

Listaa vois jatkaa loputtomiin.. Siis miksi mun pitää olla niin rauhaton ihminen etten saa mitään valmiiksi asti? Näillä unohdetuilla on sentään jotain toivoa, ovat jo niin pitkälle valmiita. Potkikaa nyt joku mua vähän persuuksille.

Haluaisin aloittaa uusia töitä. Lisää ufoja. Koskaan mitään valmista. Perjantaina menen lankakaupoille koska BO on pakko saada, onhan se niin kesäinen ja kaikkea (hirn!). Tää on kyllä ihan Sannan vika tämä BOn hillitön himo.

Lupasin itselleni vuosi sitten etten koskaan ikinä osta niin paljoa lankoja ettei ne mahdu Thö Rahiin. Nyt rahin päällä pitää istua ettei se oksenna sisuksiaan pitkin lattioita. Ja vaatehuoneessa on lankapiiloja. Sekä ufokätköjä. Kenkälaatikoissa.

7 kommenttia:

Susanna L-A kirjoitti...

Täällä myös viittaa toinen levoton joka saa työt loppumetreille tehtyä ja sitten into lopahtaa. Tsemppiä töiden valmistumiseen, kyllä me täällä muistutellaan ja kysellään perään.

Vilma kirjoitti...

Onpa kivan näköinen toi kukkaverkko! Miten se on tehty, mistä langasta, tuleeko siitä huivi?! Näyttää ihanan pehmeältä; onko se sitä?! Miten oot kiinnittäny kukat toisiinsa, ompelemallako?! KERRO! :D (Miten niin word verification estää spämmit... :D :D)

Jatta kirjoitti...

susanna l-a: kiitos kiitos, siihen vähän luotankin että julkinen esittely PAKOTTAA mut tarttumaan toimeen ja saamaan roikkuvat työt valmiiksi asti ;)

vilma: toi kukkaverkko on ajalta kirves ja vasara, sillon en vielä ymmärtäny että olisin voinu samalla virkata kukat toisiinsa kiinni :o Eli ne on sitten jälkeen ommeltu, kauhee homma.
Malli on oma, kukat älyhelppo ketjusilmukoitu sovellus. Lanka on Sisu Glitteriä, ei se kyl kauheen pehmeetä ole, mut ihanaa ku siellä on hopeavälkettä seassa :) Aila Jokinen myy lankaa ainaki täällä Tampereella.

Aikamoinen kurttanahuivi se on, ja siksi varmaan kesken. Kun ei edes märän lakanan läpi silittäminen oikein auttanu :/ Jos se syksyksi valmistuu niin hyvä!

P.S Mulla oli ollu yöllä haamupäivityksiä, voi harmitus!

Taija kirjoitti...

Noi kukat on mahtavan näköisiä!Vilma jo kyselikin kaikki kysymykset, mutta paljastapa miten olet ne omasta päästäsi tehnyt? Eli ohjetta pyytää hän :)

Tsemppiä ufoille ja tuleville VALMIILLE töille :)

Jatta kirjoitti...

taija: Juu kyllä voin laittaa ohjeen, katsotaan jos saisin iltamyöhällä jotain koneelle asti. Ja jospa jokin ufokin valmistuisi siihen mennessä...? :D

Satu U kirjoitti...

Sulla on ihania noi sun työt!

Lohdullista että muillakin on vaikeuksia saada töitä valvmiiksi. Itse tein vuosi sitten pois kuleksimasta kaikki keskeneräiset ja tein samalla periaatepäätöksen etten saa aloittaa yhtään uutta työtä ennen kuin edellinen on valmis...arvaa vaan miten vaikeaa on pysyä päätöksessä!

Jatta kirjoitti...

satu u: Tytöt on kyl semmosia sydämenvaltaajia, mieskin oli Papusta meidän tavatessa niin myyty että hankittiin Laku :)

Olispa mulla käsitöiden suhteen sama selkäranka ku sulla :o Oon varmaan liian levoton ihminen yhteen työhön kerrallaan.. Teen aina kymmentä asiaa yhtä aikaa. Tehokasta? NOT.