24. heinäkuuta 2006

booooring

Tänään on tökkipäivä. Kaikki keskeneräiset työt on ihan kakkoja, rumia, tylsiä. Onneksi on Sinuhe, siellä papit vaan alasti tanssii kulkuset kädessä, ou mai.

Sain ikuisuusprojektin pois tekolistaltani. Ou jeah.


malli: Leskenlehtihuivi
lanka: Novita Nalle, 250 g
puikot: 6,0
mitat: 50 x 200 cm


Tää on niiiiin tavis. Mutta käytännöllinen. Syksy, saat tulla.


Keskiviikkona tää pääsee Helsinkiin, jippii!! Yritän löytää Menitan torstaina ja käydä muutenkin katsomassa mitä kaikkee muuta kivaa ja inspiroivaa paikallisista liikkeistä löytyy. Vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan. Kiitollisena otan vastaan myös motivaatiota ja tekemisen iloa jos joltain liikenisi. Odessa-tumppu haluaisi parin ja kurppahuivi haluaa olla valmis.

Päätämme itkuvirren tähän.

12 kommenttia:

tinna kirjoitti...

No voi että on ihana leskenlehtihuivi, tein sitä kans yhdestä sinisestä langasta mut se kuvio ei tullu oikeen esiin siinä, joten se tökkii.. Plaaah! Aivan ihanat koirat sulla on, sydän sulaa :) Mun suosikkikoiria tuo rotu:) Voi voi Menita, siellä olis ihana käydä.. vaikka Helsingissä asun niin täältä Itä-Helsingistä on sinne niin kooovin pitkä matka :) Eikä sinne ole vaikea löytää!

Sini kirjoitti...

Ihana toi sohvakuva!! Koiruli siellä kellii ketarat ojossa :}

Jatta kirjoitti...

tinna: kiitos, onhan toi aika perushuivi ja oisin voinu valita hieman laadukkaamman langan.. Päläpälä :D

Koirat on ihan parhaita, ne saa naamaa virneeseen huononakin päivänä. En osais elää ilman :)

Kai mie sinne Menitaankin löydän ku Vilma lupas mulle kartan ja kaikki, mulla ku ei oo printteriä nii..

Anna kirjoitti...

Moikka. Menita on jees, mutta mä tykkään TOOOSI paljon myös Käsityötalo Priimasta (googlaa!), joka on pitkän sillan toisella puolella Hämeentiellä. Siellä on samoja lankoja kuin Menitassakin, pienemmät valikoimat, mutta tosi kiva meininki. Suurin plussa on se, että matkan varrella on Hakaniemen kauppahalli, jonka yläkerrassa on Vihreä Vyyhti - niillä oli ainakin toissa viikolla ale meneillään. Hallin yläkerrassa on myös mahtava nappikauppa ja muitakin sympaattisia pikkuliikkeitä.

Menitaan pääsee hyvin 10 sporalla tai sitten Espalta Korkeavuorenkatua tallailemalla - sillä reitillä boonuksena on myös Hobbooks.

Vinkki poikineen, eiks jeh :)

Jatta kirjoitti...

sini :)

anna: Kiitos kaunis! Priimassa oon käynytkin, se on kyllä ihana! Vihreään vyyhtiin aion suunnistaa myös, ihme etten ole tajunnu käydä siellä aiemmin.. Äippä jonka luokse majoitun kun sattuu asumaan ihan vieressä :) Tuleekohan vararikko :o

Anna kirjoitti...

Hehee,

tuli vielä pari juttua mieleen, kun tässä graduasioitani pohdiskelin. Sillä Menitasta tullessa Iso-Roballa on kans kiva nappikauppa, jota vastapäätä on pieniä merkkejä myyvä liike, jossa oli tosi kivat mekot -25% kun eilen illalla kävelin ohitse (varo kuolalammikkoa ikkunan edessä). Ja pikkasen Fredrikinkadulle päin on Hundpark-niminen vastaavantyyppinen liike, jossa on myös nuorien suunnittelijoiden vaatteita, joissa on jujua. Vararikonkin partaalla voi aina käydä vaklailemassa ja ideoimassa (ja ei, se ei musta ole tekijänoikeuslain vastaista, että katselee ympärilleen ja imee vaikutteita :))

Onnea matkalle ja lompakollesi!

Vilma kirjoitti...

Kartat ja ohjeet on valmiina juu, mut mä kyllä luulin sun tarkoittavan Menita Outletia Soukassa eikä keskustan Menitaa. No, Outletiin mä nyt aion sut joka tapauksessa opastaa, ja Novitan tehtaanmyymälään Lauttasaareen. :D

Jatta kirjoitti...

anne: Kiitos jälleen :D Menen varmasti, pikana.

vilma: No Outletia mie tarkoitin, en ees teinny että niitä on kaks... Vähän oon juntti, lankakauppajuntti siis. Ja kiitos jo etukäteen, unohdin tuon Lauttasaarenki vallan!

Hanna kirjoitti...

Hih, söpö hauva. Miten voi tuo pään väritys jakautua noin tasaisesti kahtia? :D
Minäkin aioin vinkata tuosta Hobboksista. Sinne kannattaa mennä ennen lankaostoksia keräämään ideoita tai sitten kun lankaostokset on tehty ja "lepäillä" niitä ihania neulekirjoja (ja muitakin) selaillen.
Toivottavasti motivaatio puolivalmiisiin töihin löytyy pian. Muista että vaikka keskeneräiset ovatkin usein rumia ja tylsiä, niin lopulta niistä kuoriutuu kauniita ja ihania, semmoisia niinkuin vaikkapa tuo leskenlehtihuivisi tai edellisen postauksen Odessa :)

Jatta kirjoitti...

hanna: kiitos sparrauksesta, tehos kummasti :)

Hobboksiin on varmaan pakko mennä. Onneks oon varautunu Helsingin reissuun säästämällä. Mulle vaikea ellei mahdoton toiminto.

Papulla (joka makaa ketarat ojossa) on myös pää puolivärinen, tosin ruskea. Sydän suli kun Laku (mustapäinen) kotiutui meille pari vuotta myöhemmin. Kyllä huomaa että tytöillä on sama äiti. Sillä on zorroväritys nassussa, sillä äitillä siis.

KirsiÄr kirjoitti...

Sypressi Kiseleffin talossa Senaatintorilla (erinäköisiä villoja ja tanskalaisen Fontyn mohaareja ym), basaarissa muutakin mukavaa. Ja jollen väärin ole ymmärtänyt, eräs kanssabloggaaja on toisinaan töissä Sypressissä...

Jatta kirjoitti...

kirsiär: Kiitos ja kumarrus. Sinne siis suoraan junalta. Moon ihan intona täälä :D