15. heinäkuuta 2006

kesäreissu ja kärvähtänyt nassu

Reissusta väsynyt ja nääntynyt merinainen palasi yön tunteina kotiin Bengtskärin majakalta. Meri oli petollinen ja velloi mahan sekaisin sekä poltti naaman, ihan salaa. Mutta olipas hauskaa, kiitos Kati :)


Hangossa olisi voinut viettää yönkin, on se sen verran kaunis kaupunki. Joutsenia ja lokkeja, pähkinäpensaita, lämpöä ja hiekkainen maa.


Meidän opas oli hassu ja kärsi huonosta henk. koht. hygieniasta, matkaseura oli eläkeikää ja bussikuski rauhallinen köröttelijä :) Laivamatkalla keikkui ja pärskyi, purkki oli vanha ja pieni mutta laivahenkilökunta nuorta ja nättiä (läählääh). Tämmöset reissut on niin hauskoja ja erilaisia että voin kyllä suositella lämpimästi kaikille!

Ja kuinkas sitten sattuikaan, taukopaikalta Lohjan mansikka- ja lammasmaatilalta löytyi ihanaa, pehmeää, kasvivärjättyä LANKAA!


Tätä herkkua on nyt 330g, metreistä ei haisuakaan. Paksuus on semmosta Nallen luokkaa, saiskohan tästä Shetland Triangelin? Se mulla mielessä siinteli kun langat ostin... Apua siis tarvisin :)

Matkatyönä oli Nitoroitu Malibutoppi, sille meinaa käydä hassusti kun lanka haluaa loppua kesken.. No kaupoille vaan ja taas värjäilemään kun ehtii :/ Siihen asti homma seisoo ja mun käsityöverstaalla koitetaan saada jotain muuta kivaa aikaiseksi.

Aurinkoista viikonloppua kaikille, mie fiilistelen tuota reissua kyl vielä pitkään :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Pistäisitkö mulle vaiks privana informatsuunia tuosta matkastasi :)

tippi ät netti.fi ilman välejä

Kirsi kirjoitti...

Ihanalta kuulosti reissu!

Mutta häh, olen Lohjalta kotoisin, enkä tiedä mistään mansikka-ja lammastilasta, jossa noin ihanaa lankaa myydään??!!

Jatta kirjoitti...

tippi: mailaan sulle huomenna paremmalla ajalla, ja mieluusti :)

kirsi: se maatilan nimi jäi harmittavasti ottamatta ylös :( Mut me ajettiin Lohjalta hieman ohi, länteen, ja käännyttiin kyltistä jossa luki KISAKALLIO. Sitä sit ajettiin n. 3km ja siellä se ihanuus oli :) Toivottavasti osaat paikallisena kertoa paikan nimen.

Vilma kirjoitti...

Haaa, kiitos ilmiannosta! Nimittäin mun kaveri käy joka päivä töissä Kisakalliossa, ja arvaa vaan joutuuko se nyt poikkeen eräällä maatilalla ostamassa lankaa! :P

Jatta kirjoitti...

Baaripörriäinen kotiutui :D

Vilma: sinne vaan, harmi ettei edes kuitissa lukenu tarkempia speksejä paikan sijainnista ku sen unohdin :/ Mut hyllyssä oli ihanuuksia, kaikilla langoilla oli kerityn lampaan nimi :) Voi ihku!!

Henna kirjoitti...

Koivulan Marja- ja lammastila taitaa olla oikea paikka, mutta jouduin minäkin googlaamaan sen vaikka lohjalainen olen minäkin...

Kirsi kirjoitti...

No nyt sytyttää! Ostin viime joulumarkkinoilta Koivulan kylän villalankaa; kehrätty kuulemma Pirtin Kehräämössä.

Kisakallion tiedän, muttei aavistustakaaan missä tuo tila on.. kun seuraavan kerran käyn porukoita moikkaamassa, pitänee piipahtaa tuollakin:)