31. heinäkuuta 2006

miksi ovet ei aukene mulle (eli suljettu heinäkuussa)

Helsingin reissu tehty, lomat lusittu ja ensimmäinen iltavuoro selätetty. Puuh.

Lankaostokset jäipi melko vaisuiksi sattuneista syistä, Priima oli kiinni heinäkuun loppuun ja Soukan Menitankin ovea kävin turhaan nykimässä.. Pitikö se inventaario tehdä just sillä viikolla. Pöh. Onneksi Sypressi oli auki ja siellä mun himoamat Dropsit Swallowtail Shawlia varten. Hamekangastakin tuli ostettua, mut siinäpä se. Laimeeta, I know :)


Lomareissu painottui siis kaikkeen muuhun kivaan. Suomenlinnaa, Hietsua ja Lintsi. Lintsin Raketti oli hurrrja muttei yhtään pelottava, samassa kyydissä oli nimittäin supersankari jos toinenkin..


Herrojen henkilöllisyys uhkasi paljastua nousukiidon riistäessä naamarit, mut oltiin hienotunteisia ja pistettiin silmät kiinni ;)

Hederat on työn alla, mutta pelkään pahoin että niistä tulee hitaasti valmistuvat yksilöt. Kakkosen puikot ja loppunut kesäloma pitääpi siitä huolen. Ollappa aina loma!

6 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Olipas kurja tuuri noiden lankakauppojen kanssa. Mut onneksi Hesan suunnalla on muutakin tekemistä, kun kiertää lankakauppoja :D

Jatta kirjoitti...

Jeps, kyllä kismitti ja aika rankasti, mut minkäs teet.. Onneks tosiaan oli suunniteltu vähän muutakin kun lankakauppoja, muuten olis voinu päästä itku :)

verano kirjoitti...

Noiden kahden lisäksi kaiketi vielä FiinaNeulekin on kesälomilla.. Onneksi et sinne yrittänyt :)

Etkö yrittänytkään löytää keskustan Menitaan? Se olisi arkena näin kesälläkin auki.

Paljonkos maksoi Alpaca Sypressissä?

Jatta kirjoitti...

Soukan Menitan ovessa oli lappu että keskustassa ollaan auki miten sattuu just sillä viikolla.. Ei jaksanu enää lähteä suunnistamaan ku olin niin musertunu jo valmiiksi ;)

Alpaca oli 4,90e kerä. Ja sinne oli muuten tullu just kuorma ko lankaa :D Ihania värejä, ihme ja kumma etten sortunu!

Tinutski kirjoitti...

Muistatko onko Soukan Menita koska seuraavan kerran auki?

Jatta kirjoitti...

Mun mielestä ovessa luki että kiinni viikot 26 ja 27. Mut voin muistaa väärinkin.. Kannattaa soittaa sinne tms, niinkuin minunki olis kannattanu tehdä..