24. elokuuta 2006

kermitti

Kylläpä aika kuluu nopeasti vapailla! Suuret suunnitelmani vapaiden varalle.. emmää voi ehtiä :o ja tarviiko mun ees :)

Sain oman IKni eilen ja totesin harmikseni ettei siellä ollut "mulle" kuin se Swallowtail Shawl. Joka muuten edistyy hämmästyttävän hitaasti, johtuen sivuprojekteistani..


malli: oma
lanka: Novita Suvi, n. 55g yht
puikot: 3,0 pyöröt & sukkapuikot
merkki: Hakaniemen Hallin yläkerta (?)

Peruspipa koirien ulosvientiä varten. Tai työmatkalle. Tai huonona hiuspäivänä minne vaan :)

Laitetaanpas vielä kuvaa koiruuksien pesästä. Tämä sijaitsee tietokoneen alla, tytöt tykkää olla lähellä kun ihmiset surffaa.


Tein pesän superlonista ja tikkikankaan ylijäämästä (jolla aikoinaan päällystettiin meitin patjasto). Tekoturkis on myös ylijäämä jostain vuosien varrelta (myönnetään, mulla oli tosta tehty hattu).
Että halvaksi tuli! Varsinkin kun vertaa kauppojen hintoihin, 50e pikkupedistä, huh huh.. Ja juu, kyllä ne mahtuu sinne kummatkin :)

7 kommenttia:

Johanna K kirjoitti...

Ihana Kermit!!

Meilläkin Pate Patukka tykkää aina makoilla tässä tuolin alla, kun roikun koneella. Ihan mattokin sille kelpaa, vaikka makkarissa olisi tarjolla mamman mussukalle ruusuinen koiranpeti.

Jatta kirjoitti...

Pate Patukka, voi että :D Se on kyllä jännä että noiden on oltava ihan vieressä. Syliin yritetään joskus väkisin, varsinki talvella ku on niin kylmä. Nytkin ne koisaa päällekkäin tuolla jaloissa :) Söpöset nöpöset.. (riiviöt)

Anonyymi kirjoitti...

Säähän sen sanoit. Kas on jäänyt jotain pässejä, lapsellisia kangasmerkkejä, jotka ei istu oikein lasten vaatteisiinkaan. Neulepipoon!!! Jes!

tippi

Jatta kirjoitti...

Juu, uusiofuusio :) Kummasti sitä on itellekki noita lapsellisia merkkejä kertyny. Lapsettomalle ;)

e kirjoitti...

onpas sulonen pipo!

musta tuntuu, että kommentoin tänne enää vaan siitä, kuinka sulosia/söpöjä kaikki tekeleet täällä on, mutta kun ne vaan on!!

Jatta kirjoitti...

e: No jos noin on niin voi KIITOS :) Oikeasti, kyllä lämmittää tuollainen kommentti.. Kun ei sitä usein IRL saa. Lähipiiri ei ole käsityöimmeisiä nääs ;)Oot kyllä aika kultainen <3

ihanasonja kirjoitti...

Onpas sulla pipossa sammakko!