10. elokuuta 2006

onkkelma

Maanantaina aloitin himoamani Shetland Trianglen niistä langoista joista piti tulla Swallowtail Shawl. Mutku IK ei ilmestyny just sillon ku MINÄ halusin :P Onneksi Vilma suostui lankakameliksi ja tuo Soukasta uudet alpakat mulle :)


Tässä on nyt 267 silmukkaa puikoilla. Ja jos en lue ohjetta ihan päin peetä, olis viimeinen mallikuvio pitäny aloittaa silmukkaluvulla 207. Mut miten voi olla, lankaa on nyt kulunu n. 300 metriä ja valmiiseen huiviin menekki on 501m??!! Puikkokoko on oikea, kaiken pitäisi täsmätä. Aloitanko jo viimeisen mallikerran ja päättelen vai kulutanko lankaa lisää, jolloin tuloksena voi sitten olla jumbohuivi?

Kiitokset Lauralle ja Tarjalle oheisvälineistyksestä, ilman teitä huivi ei olis puikoilla :)

4 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Se on hauskan mökkyrän näköistä tuossa vaiheessa. Hyvä, että merkit tuli tarpeeseen!

Kuis paljon tarvit niitä lisää? Saako olla erilaisia vai saako olla samanlaisia? Kai tuut ke-tapaamiseen, niin koitan siksi tehdä? Otas mulle lähis niistä, jos haluat samanlaisia, kun en ihan muista mitä niissä oli.

Jatta kirjoitti...

Saisko kuus merkkiä lissää? Tee ihan mimmosia tykkäät, vaaleenpunainen ja kirkas olis aika varmat vaihtoehdot. Saa olla erilaisia keskenäänkin, vaihtelu virkistää :) Ja kun kaks merkkiä/työ on mulla useimmiten käytössä.

Kiitos jo etukäteen! Pyydät sitten kunnon taksan, jookos. Keskiviikkona nähdään!

e kirjoitti...

hahaa, tervetuloa neulomaan lähes miljoonilla silmukoilla per kierros! eikö olekkin huisin hauskaa? :)

Jatta kirjoitti...

Juu, tää on ihan *tun hauskaa :D En ikuna kuuna edes unelmoinu että tää on näin kivvaa, eka kolmiohuivi mulle.. Yks kerros kestää miljardi tuntia. Onneks on niin pehmeetä lankaa ;)