15. syyskuuta 2006

lopultakin..

...kuvia Kiristä! Meidän rutkukamera ei suostu yhteistyöhön pimeässä joten miekkosen joka täällä asustaa täytyi kotiutua ennen pimeyttä. Helpommin sanottu kuin tehty ;)


malli: Kiri, All Tangled Up
lanka: Emmebi Vogue, 150g / 450m
puikot: 6,0 pyöröt
mitat: 185 x 94 cm


Mitä tästä opimme? Liian paksu lanka ei tee kuviolle oikeutta. Lanka on myöskin ällöttävän nihkeää, sen siitä saa kun neuloo sekoitelangoilla. Tai sit oon tullu niin hienoperseeksi ettei mulle kelpaa enää muu kuin Alpacan pehmeys.. Mut olihan toi aika muovilankaa, 40% mohairia, 40% dralonia ja 20% villaa. Nih.


Kyllä tää käyttöön tulee silti :) Ja nyt multa puuttuu enää ruskea kolmiohuivi itseltäni. Mut sen teen sitte joskus ja joku kerta.

11 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Oooh, ihana! Mun mielestä toi on just hienompi tuosta paksusta langasta tehtynä. Ehdottomasti upea!

Karoliina kirjoitti...

Miten niin hienoperse? Laatutietoinen sanon minä. ;)

Anne kirjoitti...

Oon Vilman kanssa samaa mieltä. Upea huivi ja paksu lanka sopii tuohon hienosti.

Suunnittelen just kanssa kolmiohuivin tekoa vähän paksummasta langasta ja tää sun postaus tais ratkaista asian Kirin hyväksi. Kiitos!

Lankakomero kirjoitti...

Minustakin on tosi nätti!

Jatta kirjoitti...

vilma: Kiitos, onhan se ainaki erilainen ku ne ohuen ohuet huivit mitä mulla jo on :)

karoliina: Joo oikein laatulyyli :D Siinä on vaan se vika että rahapussi laihtuu kummasti laatulankojen kanssa.. Mut toisaalta köyhän kannattaa ostaa laatua..?

anne: Hieno homma, seurailen mielenkiinnolla minkämoinen huivi sulta sytyykään :)

lankakomero: Kiitos!

Birletta kirjoitti...

Vau, kertakaikkisen ihastuttavia huiveja! Olen kanssa Kirin tekemistä harkinnut, mutta kärsivällisyyden riittäminen englannin kielisen ohjeen kanssa vähän arvelutti. Mutta sekään ei ole esteenä, kun suomennoskin on saatavilla ja nyt kun näin sinun aikaansaannoksesi, niin täytynee kokeilla.

Taiska kirjoitti...

Aivan ihania huiveja oot tehnyt!

eusu kirjoitti...

Valtavan ihana, niinkuin tuo Swallowtail, jonka esittelit aiemmin. Musta tuo lanka Kiriin käy ihanasti, näin kuvaan katsottuna.

Minkä mallin valitset ruskeaan huiviisi??? Mää malttamattoman uteliana odotan valintaasi.

Jatta kirjoitti...

birletta: Pitsihuivit on oikeasti loppujen opuksi tosi helppoja tehdä. Kaaviot vaan ensin näyttää kauheen pelottavilta.. Rohkeesti vaan!

taiska: Kiitos :)

eusu: Joo alan itsekkin lämmetä tuolle langalle ja huiville pikkuhiljaa ;) Se vaan aluksi tuntui niin tönköltä kun oli tottunu alpacaan.

Ruskeita huiveja tulee tästä tuutista kaksi :P Ensin ystävälle Shetland Triangle ja sitten itselleni Flower Basket Shawl ;) Hurjan paljon ruskeaa siis luvassa!

hili kirjoitti...

Hieno on huivi...vaikka kuinka oli inhottavaa lankaa tehdä=)

kati kirjoitti...

Todella upeita huiveja kaikkiaan. wow