29. syyskuuta 2006

Paolan toinen huti

Selaiin tuossa aikani kuluksi ravintola-alan lehdykkää ja bongasin Paola Suhosen uutta mallistoa. Olen aina tykänny Paolan tyylistä ja vaatteista, nyt ei voi enää kuin ihmetellä mikä Paolaa vaivaa. Ensimmäisen Järkytyksen on auliisti esitellyt Tikru. Tikru vetoaa kuumepöhnään naurukohtauksen saatuaan mutta mulla ei ole puolustuksen sanaa.

Tässä Toinen Järkytys. Lehti "Viisi Tähteä", lokakuu 2006


Voi herramunjee. Kärsitkö liian luisuista hartioista? No et tämä mekko päälläsi. Paolalla on pussihihasyndrooma.

Ja sitten minuun. Tilaustyöt on aika hyvällä mallilla, odotan kovasti kuvia (joita mulle on luvattu pikimmiten mailata!) töistäni "in action". Tämä huivi valmistui ja pingottui ystävälle hääasusteeksi.


Nyt kun sais vielä tehtyä suklaanruskean huivin itsellensä. Mutta jos suoraan saan sanoa, niin huivikiintiö on aika täynnä.. Yöks.

9 kommenttia:

tinna kirjoitti...

Ihanaa ruskeeta.. Mäkin haluun ruskeen huivin, miks mulla ei ensinnäkään ole ruskeita lankoja edes yhtä kerää!?

On kyllä aikas käsittämättömiä noi Suhosen viime tekemät vaatteet.. En läheskään tykkää kaikista sen tekemistä jutuista, jotkut on kyllä kivoja (esim Nansolle suunnitellut laukut), mutta nää alkaa lähenee jo aika pohjalukemia. Kuka pistää tommoset puhvihihat päälleen!? No, odotetaan vaan niin ne on kohta kuuminta hottia ja kaupoista ei löydy muuta kuin puhvihihapaitoja. No, onneks kohta osaan tehdä omat vaatteeni ;)

Jatta kirjoitti...

Ruskee on kyllä niin parasta <3

Paolan vaatteet on melkein aina ollu mun mieleen, nyt on ollu pettymyksiä :( Onnee muuten kouluunpääsystä vielä! Varmaan hienoa kun oppii tekemään kaiken itse OIKEIN!

tikru kirjoitti...

Ehheh..
Paola vetää nyt pelkällä nimellä ihan mitä vaan. Tuntuu et testaa ihmisten järkeä ja rajojaan.. Tai sit siltä vaan on kadonnu elämän realiteetit. Voisin kuvitella ympäristön reaktiot jos vetäs tuo viritelmä päällä kaupungilla..Sais ehkä syytteen yleisestä hysteriasta..

Maiju kirjoitti...

Toivottavasti ystäväsi osaavat arvostaa tekemiäsi neulomuksia.. ei tollanen huivi kuitenkaan mikään yhden illan juttu ole.. ;)

Vilma kirjoitti...

Tsiisus tota P. Suhosen uusinta!

Kyllä muotimaailmassakin pitäis olla käytössä Kalifornian Three Strikes -laki; kolmannesta rikoksesta lähtee kaikki suunnitteluoikeudet iäksi, niin ettei tulevat hirvitykset pääse enää lehtikuviin saati tuotantoon asti. :P

Kertakaikkiaan puistattavat puhvit, uhhuh.

Sia kirjoitti...

Suhonen on kyllä hukassa!

Sun huivi on tosi ihana, odotan lisäkuvia, mutta kuinka kummassa huivikiintiö voi tulla täyteen?? =D=D=D

e kirjoitti...

Kaikkein suurin järkytys mulle oli justiinsa se Tikrun esittelemä uusimmassa Suuri käsityölehdessä ollut Paola Suhosen "Rouva" -mallisto. Meinasin kaupan lehtihyllyllä tippua polvilleni. Jumankauta jos mun äiti kipittelis pitkin katuja sellasissa vermeissä, niin sais kyllä kuulla äiti sekä Paola kunniansa. Saisin kyllä itekin kuulla jos vetäisin tollaset puhvit hartioilleni :)

Mistä langasta oot vääntäny ton huivin? Onko se sitä ruskeeta alpakkaa, jota odottelit? Mahtavalta näyttää kuiteskin taas! :)

joko kirjoitti...

jospa hän on ottanu liian todesta sen että kasari on nyt muotia. ton mallin hiuksetkin on parin vuosikymmenen takaa

Jatta kirjoitti...

tikru: Näinpä. Eihän tuo mekko päällä mahdu kulkemaan edes ovista..

maiju: Kyllä ne varmaan osaa :) Onhan se toisaalta tosi kiva kun neulomukset kelpaa muillekkin.

vilma: Kolmatta hutia odotellessa :D Saumuriko sua valvottaa ;)

sia: Ei kai se ihan täyteen tullu se kiintiö.. Mut jos välillä tekis jotain vähätöisempää :P Lisäkuvia tulee heti kun kaveri saa kuvat mailattua (vink vink T)

e: :D Joo, on toi huivi siitä alpacasta. Ja kiitos!

joko: Yyh.. Kasari on perkeleellinen keksintö.