17. lokakuuta 2006

priit praat

Tilaushuivikuvat huhuu...? Nyt alkaa jo pikku hiljaa nyppimään :/ Kunnon kiukussa on hyvä jynssätä tai siivota jotain.


Ihmeen pieni muutos sillä hinkuttamisella. Ei ollu Magic Eraser ihan mainoksen veroinen.. mutta oon silti melko tyytyväinen. Nauhojen vaihto nosti ilmettä kummasti. Eipähän tarvi ens keväänä heti lähteä tennarikaupoille kun lumet sulaa ;) Niin ja muuten, Vilman kanssa tätä jo mietittiinkin että saako Suomesta mistään valkoista kenkälankkia? Pidentäis kenkien käyttöikää kummasti.. Vinkit otetaan kiitollisena vastaan.

Neulerintamalla on rauhoituttu tekemään taas yhtä työtä kerrallaan. Harmi että ehdin aloittaa sen seittemän eri väkerrystä pyörimään pöydille, kirjahyllyyn, tiskialtaaseen sekä sinne sun tänne. Nyt tehdään ensin nämä kaunokaiset valmiiksi.


Söderathan ne siinä :) Voi harmitus kun en tehny kahtaa sukka kerralla! Ja voi harmitus kun Kotiväkeä värjätessä meni haltijalangat turhan piukalle! Ja voi harmitus kun mulla ei ole kerimishärveliä, ton metrimäärän käsin kieputtelu oli melkomoinen painajainen. Mutta voi ihanuus kun niistä tulee kauniit.

11 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Oho ku tulikin puhtaat tennarit! Jos ei sitä valkoista kenkälankkia löydy Latviaa (sieltä sitä ainakin varmuudella löytyy) lähempää, niin munkin pitää varmaan hankkia tommonen ihmepyyhin. :)

Ja tervetuloa koska vaan kerimään/vyyhteämään! :P Tai saat sä noi härvelit kotilainaankin, jos sulla on enemmänkin sen suuntaista hommaa tiedossa.

laura kirjoitti...

Hei, tuutko freesaamaan munkin vaaleanpunaiset starat? :)

Väritöntä kenkälankkia ainakii on olemassa, kävisköhän se.

Ihan kivan eläväiseltähän tuo kotiväki vaan näyttää, ei yhtään tahattoman pilkulliselta. Ja ihanat söderat on tulollaan!

derea kirjoitti...

Mustakin tosta langasta tuli tosi kivaa!

Sini kirjoitti...

Mä oon putsannu mun valkosia superstaroja kloritilla. Löysin kaupasta kerran laventelinhajuista sellaista, joten ei tuu pääkään pistävästä hajusta kipeeksi. Ja puhdasta tulee!!

Toi värjätty kotiväki on ihanan näköistä :)

Jatta kirjoitti...

vilma: Joo se lanka piti saada silloin aikoinaan kerälle hetiheti, ja sit se marinoitui rahissa puolisen vuotta.. Pyydän kyl varppina lainaan ku tarvin seuraavan kerran, kiitos!

laura: Väritön lankki ei peitä kulumia, niitä oli parissa kohtaa ku oon potkinu rotvalleja :P Ja sun supparit tänne vaa hoitoon heti ku tulee taas seuraava kiukunpuuska :D Enks mää oo sulle yhden paveluksen velkaa muuteski ;)

derea: No mietinkin että jätänkö ton langan tuolle värille vai kylvetänkö sukat valmiina vielä väriliemessä.. Hmm..

sini: Toi kloritti-idea on hyvä! Noi kenkuran kärjet oli vähän hankalat putsata, meinas ihmesieni vallan murentua. Nyt tiiän ainaki mitä kokeilen seuraavaksi!

Anonyymi kirjoitti...

Mä kun luulin että langan PITI olla tuollaista, se nimittäin näyttää hyvältä neulottuna. Mahtavat Söderat!

janna kirjoitti...

Isoveljellä on valkoista lankkia! Ja sen kyllä pitäisi olla Suomesta. Kysäisen päivällä häneltä minkämoisesta kaupasta sitä löytää.
Kuikuile blogissani jos unohdan. Todennäköisesti niin käy..

janna kirjoitti...

Kenkäkaupasta! Hämeenlinnasta! Luultavasti löytyy siis isommistakin kaupungeista. :)

eusu kirjoitti...

Ihana tuo sukka!!! Tosi ihana!!!

Ja tuo alla oleva ihana alpakkahuivi on tooooosi sulonen. Hyvä väri. Kyllä sie olet kekseliäs - värinpoisto - mulla jää tyhmät värit käyttämättä. Miks mä en koskaan keksi tollaista? Tuo on nyt tositosi kiva vadelman väri!

Sirpa M kirjoitti...

Kunnon kenkäkaupasta tai suutarilta kannattaa kysyä lankkia. Ainakin Puutarhakadulla Anttilasta keskustorille päin, toisella puolella katua, oleva suutari on vaikuttanut oikein pätevältä. Ja asematunnelin suutari tilasikin minulle mustaa nahkamaalia, sekin voisi tietää.

Jatta kirjoitti...

KIITOS vinkeistä ja kehuista, sukka edistyy hitaasti mutta varmasti. Ja valkoista kenkalankkia aion metsästää teidän neuvojen avulla :)