29. lokakuuta 2006

syssysukat

Täällä on tullut talvi. Ja mitä tekee tämä neuloja? Saa syyssukat valmiiksi :P No seuraavaan syksyyn on enää 10 kuukautta..


malli: Södera by Vilma
lanka: Nitoroitu Kotiväki, 130g
välineet: 2,0 sukkapuikot, 4,0 virkkuukoukku
muuta: silkkinauhaa 1,5m ja kuminauhaaOn nämä kyllä ihanat! Tosi tosi suloiset ja kauniit. Langan jätin tollai laikukkaaksi vaikka se ensin olikin silkka vahinko. Mut tykkäsin jotenkin lopputuloksesta enemmän kuin tasaisesta väristä.. on eläväisempi.

9 kommenttia:

tikru kirjoitti...

Ihanat nuo sukat.

Saitko vaihettua Beta-versioon tän blogin? Mä tahon kans. Lähinnä tahdon niitten kategorioiden takia. Tähän asti on onnistunu vaan tehdä uus blogi, mut ei siirtää vanhaa betalle.

Jatta kirjoitti...

Beta versioon sain hienosti vaihdettua. Oli bloggeri auki ja menin sieltä etusivulta siihen betaruutuun. Hyvin toimi ja aikaa meni ehkä kaks minuuttia. Helppoa :) Ja suosittelen, postaus lähti rakettina sinne minne pitikin.

tikru kirjoitti...

Äh..
Ei se onnistu vasta ku osassa blogeista. Joten ei auta ku odotella. Vaihdan kyllä asap.

Kanerva kirjoitti...

Kauniit Söderat, ehkä ensi syksynä minäkin voisin haluta tuollaiset. Nyt
ei taida enää ehtiä, joulu tulee.

Vilma kirjoitti...

Sulla on ihan täydelliset kengät noihin sukkiin! Ja hei, ei muuta ku sukkikset alle niin hyvin tarkenee polvisukilla talvellakin. :)

kati kirjoitti...

Todella somat sukat =)Haitanneeko, jos lisään sinut blogissani näitä seuraan listalle? Jos ei käy niin ilmoittaisitko? =)

Jatta kirjoitti...

tikru: No voi harmi.. Kai ne pian laittaa sen linkin useammallekkin. Voin kyllä suositella :)

kanerva: Joo, joulu tulee, iiks.. Älä muistuta :/

Vilma: Jees, hyvä idea! Mut voi olla että kenkurat on vähän luikkaat lumikentille. Pyllähtelen sitten jatkuvasti.. Mut kiitos edelleen ohjeesta, nää on niiiin ihanat!

kati: No tottahan toki käy :)

Oola kirjoitti...

Aivan ihanat sukat! oi kun osaisinkin saada puikoilla ja lankalla aikaan jotain tuollaista, mutta yleensä tulos on jotain katastrofaalista. ;)

Maiju kirjoitti...

Hienot!