27. joulukuuta 2006

nyyh, menipä nopeesti

Voi mikä karu paluu arkeen, iltavuoro kutsuu ja minä kun olisin voinu jouluilla vielä ainakin viikon :P Miehekkeellä on vapaata loppiaiseen asti, on se vaan niin väärin..
Joulumme kului leppoisasti hyvän ruuan ja seuran merkeissä. Ihan parasta joululomassa oli kollektiiviset päiväunet (oikeesti!).

Olen ollu ilmeisesti tosi kilttinä koskapa sain ihkuja lahjoja :) Tässäpä osa:


Lankaa, ihanaa pehmeää lankaa ja vaikka mitä muuta ihanaa!! Ihan parhautta on The Office-dvd jota en tiennyt olevan edes olemassa. Ja Kanebon ripsiväri, en ikuna raaskis ostaa moista itse, mutta oon himonnu semmosta jo vuosia. Ja ja ja... Mulla on kyllä ihania läheisiä kun ne tietää niin hyvin mitä mie haluan ja tarvin :D

Sitten omaan panostukseeni. Mulla on aika häijy (?!) periaate etten lähde joululahjarumbaan mukaan. Lahjon alle viisi ihmistä/joulu ja ilmoitan asiasta etukäteen jottei kukaan kovasti loukkaantuisi. Tiedän ettei kaikki tällaista periaatetta ymmärrä, mutta minun mielestäni lahja joka ei ole saajalleen toivottu/mieleinen, on ihan typerän turha. Krääsää, romua, kaapintäytettä. Oliko pahaa paasausta?

Eniveis, tänä vuonna suurin panostukseni lahjoissa oli itsesuunniteltu kolmiohuivi äidilleni kiitokseksi siitä, että saimme mennä viettämään joulua "valmiiseen pöytään". Mamma tekee kaikki ruuat itse alusta loppuun ja ai että ne on hyviä!!


malli: oma (ylppis oon)
lanka: Jo Sharp Infusion Kid Mohair 100g
puikot: 6,0
koko: 94 x 185 cm


Äidin lempiväri on tumma lila joten huivin väritys oli mieleinen. Lisäksi hankin huivin kaveriksi tummanlilat mokkahansikkaat ja pitkävartiset saappaat. Mamma on asustehullu kuten tyttärensäkin ;)

Muut lahjat muille käsittivät perustumppua yms vähemmän jännää.
Hyviä välipäiviä kaikille, syökää hyvin ja halikaa paljon!!

16 kommenttia:

katinkontti kirjoitti...

Kaunis on mamman huivi, ja mammakin; ei lainkaan mammamainen ;-). Mä raahauduin aamukasiin töihin ja yhtä tuskaa on ollut, joten kanssakärsijöitä on. Joulu meni jo, joten toivotan nyt tässä vain hauskaa uuttavuotta, ensi vuonna nähdään!

Stricker kirjoitti...

Oi kuinka kaunis huivi! Meinaatkos julkaista ohjeen jossain :-) ?

Ja kivoja lahjuksia olet saanut. Office on tosi ykkönen, meillä ne kaikki on ollut DVD:nä jo aika kauan ja katseltu moneen kertaan.

Jatta kirjoitti...

katinkontti: Joo, mun mammani onkin oikein simpsakka tätsy :D

Nyt askeleeni suuntaa työmaalle, sun kärsimyksesi taitaa olla jo voiton puolella. Ens vuonna tosiaan nähdään, uusiavuosia!!

sticker: Ohje tulee varmasti kun saan sen rustattua julkaistavaan muotoon. Pitää varmaan tehdä vielä toinen versio itselleni huivista, sais parempia kuvia tms.

Officen kumpikin kausi on meilläkin hyllyssä, noi on jotain erikoisjoulujaksoja joissa pitäis selvitä kuinka kaikkien lopulta käy. Tim ja Dawn... hui ja iiks!!

Sia kirjoitti...

Ihana huivi! Onnea hienosta mallista! Hyvää loppuvuotta sinulle!

Lankakomero kirjoitti...

Kaunis huivi! Kiva, jos viitsit siihen ohjeen rustata.

Petra kirjoitti...

Upea huivi!
*jälleen huokailee ihaillen*

Raglana kirjoitti...

Hieno! JS Infusion Kidmohairista tuli todella kaunis huivi. Kevytkin kun noin iso tuli 100 grammasta. Tätä jo oottelin siitä lupaavan näköisestä huivin aloitus -postista saakka.

Joko tiedät kohteen ruskeille/mustille(?) alpacoille?

tikru kirjoitti...

Upea tuo huivi.

laurakoo kirjoitti...

Ooh, mikä huivi. Koskahan me saahaan ohje..? :)

särmä kirjoitti...

Kaunis huivi! Ylpistelet ihan aiheesta:)

Anonyymi kirjoitti...

No kyllä on tosi kaunis omasuunnittelema huivi. Jotkut ne osaa *huoks*

Marsvin

Titiri kirjoitti...

Ylppis saat ollakin! Se on tosi tyylikäs.

Jatta kirjoitti...

Sia: Kiitos, hyvää loppuvuotta myös sinulle!

lankakomero: Juu, kyl mie ohjeen laitan. Ei tää mun huivi kyllä sun huiviluomusten tasolle yllä, mut jos tässä vielä oppis :D

petra: No kiitsa :)

raglana: Kiitos muuten vielä lankojen diilaamisesta, Visattomana en olis saanu moista namia ikuna hyppysiini.
Alpakoille on käyttökohde ihan selvä. Mistä sais vähän lisää aikaa tai pari kättä lisää?

tikru: Kiitos :)

LauraKoo: Koskahan lupaisin ohjeen laittaa.. Harmittaa ku huivi on toisella paikkakunnalla ja kameran kuvat ei ollu ihan niin hyviä ku olisin toivonu. Pitäis melkein tehdä uus huivi että sais mallineuleen paremmin esille/kuvatuksi. Pari viikkoa??

särmä: Joo-o, röyhistelen vallan :D Ei vaan, tuntui vaan tosi hyvältä kun valmis huivi olikin onnistunut. Neuloessa se näytti lähinnä möykyltä.. kyl se pingotus vaan ihmeitä tekee.

marsvin: *nolotus*

Vilma kirjoitti...

On se hieno, wau! Mä pukerran oman huivisuunnitelmani parissa vielä kauan, kun en nähtävästi koskaan ehdi sitä tehdä. :P

KirsiÄr kirjoitti...

Onnea oman huivilinjaston esikoiselle! Hieno o. Mä päätin panna vanhoja lomia sileäksi nyt välipäivinä. Voipa olla, että keväämmällä kirpaisee.

Jatta kirjoitti...

titiri: :)

vilma: Sut tuntien huivi valmistuu nopeasti ja siitä tulee kaunis, älä ota paineita (nimim. 0silmukkaa/5päivää)

kirsiär: Vähänkö oon kade.. Mun tarvis raataa vielä pari yötä töissä, sit on onneksi uusivuosi vapaata.. ja vanhat lomat, mitä ne on?!