3. tammikuuta 2007

double - O 7

Täällä taas oirehditaan.. Yritin olla vuoden päätteeksi (ja aluksi) oikein kiltti ja käyttää vanhoja lankavarastoja pienemmäksi. Lopputulos: huomenna lankakaupoille ostamaan lisää lankaa :P


Sandnesin Maija ei halunnu Swallowtail Shawliksi. Mitäs olin ahne ja yritin jättisuurta.. Pah. Toivottavasti lankaa löytyy vielä Aililta, muuten täytyy purkaa koko huivia reippahasti.

Ei jäädä tuleen makaamaan vaan uutta työtä puikoille! Nyt on oma huivinhetale vuorossa. Ohje putkahtaa blogiin heti kun saan sen vielä kertaalleen kahlattua läpi.. Ja sit mulla on vihdoin ruskea huivi itselläni :) Alussa mennään vielä, mut jospa se valmistuis vauhdilla.


Hirmuisesti tuntuu olevan ideoita ja lankaa tehdä kaikenlaista, oikein ketuttaa kun ei ehdi neuloa kaikkea nopeammin. Mut mä oonki niin mulle-kaikki-heti-ihminen :)

Hyvää alkanutta vuotta kaikille tasapuolisesti! (Papulta ja Lakulta myös)

5 kommenttia:

laurakoo kirjoitti...

Jei, tule pian kiva ohje :)
Mukavata uutta kans! Hilluin muuten tänään Ailin ikkunan takana, ei paljoa ale-kylttejä näkynyt. Maijaa en syynännyt.

särmä kirjoitti...

Lankaisaa uutta vuotta!Toivottavasti löydät tarvitsemasi:)

Saattaisin hinkua huivi- ohjeen perään, jos mulla ei ois edellisetkin neulomatta;)

Jatta kirjoitti...

Hehee, kattelin tässä että onpas noi kuvat ruppusia..

Laura: Täytyy huomenna käydä Aililla koittamassa onnea, löytyis ees samaa väriä jos ei muuta. Huiviohje tulee mahd pian, saa nähdä kuinka työt jarruttaa.

Särmä: Kiitos! Samoin sulle :) Mun pitäis kans neuloa sun huivis, ihan kummatkin. Millä ajalla, auh..

Vilma kirjoitti...

Mul on kans kauhee ajanpuute; kädet tekis, silmät etsis uusia ohjeita ja lompakko jakelis lankoihin rahaa, mut aika ei riitä mihinkään. :(

Ihanan värinen Swallow Tail tulossa! Toivottavasti Ailin lankavarastot pelastaa ja vältyt purkamiselta.

Vanilla kirjoitti...

Mukava ja helppo se sinun pipo-ohjeesi on, minäkin onnistuin ensi yrittämällä, vaikka en koskaan ole palmikkoja tehnyt. Eri langasta ja näin myös eri tiheydestähän nuo "ongelmat" johtuvat, ei niinkään ohjeesta. Häntä pystyyn vain ja lisää ohjeita tekemään!