8. maaliskuuta 2007

harhama

"Hei mikä sua vaivaa..." Mulla on joku sisustusviurahdus. Kummallinen kieroutuma, mulle siis. Meidän kodin värit on melko maanläheisiä ja vaaleita (vaikkei mun pukeutumisesta sitä aina uskoisi), mutta nyt elimistö huutaa ja kirkuu pastellivärejä. Lisää pastelleja, enemmän ja joka paikkaan. Kevätkö sen tekee?

Oireilu alkoi muumimukeista. Se ei suostunut pysymään keittiönkaapin ovien takana piilossa vaan levisi eilen kaikkein pyhimpään, meidän makuuhuoneeseen. Olenko paha ihminen jos pakotan mieheni nukkumaan kuvan lakanoissa?


En kai? Entä jos unelmoin kesällä tekeväni tilkkupeiton tähän tapaan. Voiko miehinen mies nukkua päiväunensa sellaisen alla? Ja voiko miehinen mies säilyttää parranajovehkeitään tällaisissa laatikoissa?

Voi kauhee.. Meneeköhän tämä ohi.. Tarvitseeko sen mennä? Lähden töihin miettimään tätä uutta, yllättävää käännettä.

P.S Ihan loppukaneettina mainittakoon, että miehinen minimalistimieheni (kiitos nimityksestä KirsiÄr) on hyvin joustavaa sorttia ja hyväksyy tilanteen todennäköisesti mukisematta :)

8 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Arvaa mitä? Meidän kodit julistaa kyllä taas kerran sun ja mun samanlaista makua: mä hankin just ton sävyiset sohvatyynyt ym. sisusteet meidän olkkariin viime kesäks. :D Eli hentoa vihreää ja vaaleanpunaista löytyy meiltäkin valkoisen piristyksenä. Eikä mun siipan miehisyys ainakaan kärsinyt yhtään. ;)

laura koo kirjoitti...

Meillä aletaan vissiin olla aika kipurajoilla, mut ei se miehisyys ainakaan pinkkeihin lakanoihin tai boxereihin eikä vaaleanpunaisiin olkkarin verhoihin tai muumimukeihin oo vielä kaatunut... :)

Ihanat nuo teidän lakanat muuten.

May kirjoitti...

Aivan ihanat lakanat. Oon jo pidemmän aikaa seuraillut blogiasi, tykkään tyylistäsi tositosi paljon, mutta vasta nuo ihanaiset lakanat (eikä edes itsetehdyt) kirvoittivat kommentoimaan. Sinänsä pöljää, koska monet sun tekeleet ovat lakanoitakin ihanampia :) Oikein pastellinsävyistä ja hempeää keväänodotusta!

Anonyymi kirjoitti...

Eipä kestä! Kevätvalo sen tekee. Kivat värit!
Saisi olla ihan pakollista tämmöinen sisustusvärityksen uudistus. Kaapeistani löytyy kaksi vaaleanpunaista 24h-kulhoa, mutta ei ole levinnyt sieltä mihinkään (vielä).
- Raglana

Jatta kirjoitti...

vilma: Miten mä en muista niitä olleskaan? Oot varmaan istuttanu muhun tän pastellisuuden siemenen jo viime kesänä. Me ollaan kyllä toivottoman samiksia joskus :D
Eiköhän T kestä tän pastellikauden kuin mies. Haha..

laura koo: Mä oon sörkkiny armaani kipurajoja erikoisilla päähineilläni. Vielä se samassa seurassa kulkee joten toivoa on..

may: No kiitos! Ja kiva kun tykkäät :) Tykkäsin minäkin blogistasi (hyvä kun löytyi näin), aina ilo seurata kun joku elelee ulkomailla. Ja shoppaa siellä ;)

raglana: Kevätvalo. Kirottua. Kuinkahan pahaksi tämä äityy kun pesen ikkunat ja se kehvelin valo pääsee vielä paremmin sisälle..
24h-kulhoja vaaleanpunaisina. Voih! Lempiastiastoni ja lempivärini :)

nanna kirjoitti...

Jos yhtään lohduttaa(?) niin pastellikuumetta on liikkeellä myös täällä. Nyt pitäisi saada koko kämppä täyteen vaaleanpunaista, sinistä ja keltaista ja tilkkuja - ja äkkiä!

Jatta kirjoitti...

nanna: Jei, en ole yksin!!

tiina kirjoitti...

heh. mää kattelin nuita lakanoita monta viikkoa kaupassa, mutta en voinu ostaa, koska meillä ei varmasti hyväksyttäis niitä. :D tai siis olishan sitä voinu koittaa ku ostais vaan, mutta toisella on niin tarkat vaatimukset myös, mitä kotiin tulee. Olis ehkä helpompi jos ei olis. :) mutta onneksi se on hyvää makua eikä pahaa, se toinen.