15. huhtikuuta 2007

on taaskin sunnuntai...

Eilen urakoimme miehekkeen kanssa parvekkeen kimpussa koko päivän. On hiottu, maalattu, putsattu ja puunattu. Oli ihan parhautta touhuta; sai olla teepparissa, polvihousuissa ja paljain jaloin mutta silti oli kuuma! Kevät tekee kummia ihmisen mielelle.. ikävät askareetkin sujuvat laulellen.


Sekalaisenvärinen seurakunta sai päällensä raikkaanvalkean maalipeitteen. Parvekekalustus näyttää heti paljon, paljon paremmalta. Nyt pitäisi malttaa vielä odotella mattojen kuivumista ja ommella parvekesohvaan uudet tyynynpäälliset, sitten lisähuone kesäksi on virallisesti käytettävissä.


Aurinko paistaa keskikesällä parvekkeelle aivan liian kuumasti, mutta näin keväällä teen kaiken mahdollisen siellä. Päiväunista lähtien :) Tänään ajattelin siirtää ompelukoneen ulos ja tuunailla (enkä ajattele yhtään sitä että huomenna on maanantai).

11 kommenttia:

ps kirjoitti...

Oo, niin somaa ja söpöä! Ja hienot lyhdyt (olihan ne lyhdyt?).Laukku täynnä kaikkea ihanaa ja hienoa!

joko kirjoitti...

pirteältä näyttää parvekekalusteet! minäkin pesin eilen parvekekalusteet ja lattian. ihana auringonpaiste!! vielä ikkunanpesu jäljellä..
mukavaa sunnuntaita!

Jatta kirjoitti...

ps: On ne lyhdyt, vanhat ja ruosteiset pohjista tosin :)

joko: Onneks mulla on ikkunat jo pesty, huh. Parvekelasit on yks perkele pestä jos en suoraan sano, mut on niistä toisaalta niin paljon hyötyäkin. Kaikki on tainnu olla aika reippaina tänä viikonloppuna!

sannero kirjoitti...

niin se kevät vain tulee....

minäkin makasin eilen rannalla teepparissa, eikä edes mereltä puhaltanut tuul isaanut oloani kylmäksi(:

Vilma kirjoitti...

Oi kun on puhtoisen ja raikkaan näköistä! Voisittekste tulla siivoon meidänkin parvekkeen? :)

huopanen kirjoitti...

Tosi raikkaan ja kivan näköistä ja ihana tuo tarvikesalkku:)

Petra kirjoitti...

Iih - myyräsalkku! :)

Meilläkin ahkeroitiin: mä pyyhin neljä tuolia, M pyyhki ja hioi kaksi tuolia ja kaksi pöytää ja öljysi ne... Ihanan lämmin päivä oli tosiaan!

Ihanan raikkailta näyttää valkoiset parvekekalusteet.

emilia kirjoitti...

Vautsi! Minkä merkkisellä maalilla nuo kalusteet on maalattu? Meillä on parvekesisustus vielä aika vaiheessa: pitäis eka siivota vanhat rempparomut sieltä pois.

Jatta kirjoitti...

sannero: Mulla on jo rusketusrajat, pitää olla ton auringon kanssa varovainen näköjään..

vilma: Yöks, onko pakko :D

huopanen: Tarvikesalkku on tänään tyhjentyny uhkaavasti, tarvitsee varmaan lähteä pikapuoliin täydennysreissulle..

petra: :D Kato ku tunnistit! Mulla haluttais tollasia salkkuja lisää ja paljon, meinaavat vaan olla melko kalliita ja huonosti saatavissa..
Kaikki on ahkeroinu tänään, teki!

emilia: Noi on maalattu Sadolinin Ovi- ja Ikkunamaalilla, pitäis olla hyväkestoinen ratkasu.
Ja hei, ei paineita parvekkeen kanssa, oikeesti nyt on vasta huhtikuu ja takatalven vaara vaanii vielä..

Nuttula kirjoitti...

Ihanan raikkaita parvekekuvia! Meillä on parveke ihan tyhjä, ajattelin hankkia sinne aivan simppelin pikkupöydän ja tuolin/tuolit. Mutta se pitäisi kyllä pestä ensin :) Vaaleanpunainen yläkuvakin on kaunis!

Jatta kirjoitti...

nuttula: Pitää yrittää nauttia parvekkeesta kun ei ole pihaa eikä mökkiä (nyyh). Hirveän nopeasti siellä kaikki likastuu, pitää olla todella helposti pestävät materiaalit ja heilua rätti kädessä lähes päivittäin. Mutta on se parempi kuin ei mitään :) Kaupunkiasujan on turha valittaa saastepölystä..
Niin ja kiitos!