19. toukokuuta 2007

keltainen toukokuu

Neulominen on kärsinyt kovasti Clessidrojen hitauden ja muidenkin syiden vuoksi. Siispä vaihteeksi jotain (pientä) kankaasta.


malli: YoYo
Heather Baileyn ohjeella

Kannattaa käydä tutustumassa Flicrissä YoYo pooliin, siellä näkee mallista monenlaisia versioita.
Itselleni tein härpäkkeen rintarossiksi ja laukkukoristeeksi, näitä voisi kyllä tehdä lisää kaikissa väreissä. Simppeli ja nerokas asuste, saa vaatteiden eri osat sopimaan hyvin yhteen keskenään. Ja ehottoman kesäinen!!Uusi kesämekko. Taas niin mua.. Aurinkoista viikonloppua kaikille!!...ompele meidät...

9 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Onpa kaunis mekko ja kiva tuo nappikoru!

sanna kirjoitti...

Voi, taas postaus täynnä kaikkea kaunista ja söpöä! :)

Mai kirjoitti...

Onko mekon malli ihan omasi vai onko kaavat jostain? On nimittäin aika kivannäköinen!

Jatta kirjoitti...

hepsi: Kiitos!

sanna: :) Minä elän kaikesta söpöstä.. Ikuinen lapsi.

mai: Voi mun ilmaisutaitoani taas! Mekko ei suinkaan ole itsetekemä vaan Seppälän "teinimallistosta" Linkistä. Mut kaavat tuohon on varmaan helppo piirtää itsekkin, rakenne ei ole kovin monimutkainen. Helpoimmalla pääset kun pipahdat Seppälässä, on meinaan toissapäivänä ostettu ;)

Mai kirjoitti...

..no tässä on ilmaisutaito näköjänsä minulla hukassa=)..tarkoitin siis tuota vaaleanpunaista tekelettäsi joka taitaa olla muuten paita eikä mekko=)?..

Vilma kirjoitti...

Aaarghhh, nyt mulla soi päässä Aikakone, ja tää renkutus taitaa tulla päättymättömältä levyltä. :)

Tosta vaaleanpunaisesta tulee überhieno! Pääkallonapit ja pitsi on ihan huippu yhdistelmä. Ompele ne, minen malta odottaa! :P

Jatta kirjoitti...

mai: Ai juu! Katos nyt itsekkin tajusin :) On se mekko. Tai paitamekko. Tunika? Semmonen kuitenki, caprifarkkujen kanssa pidettävä. Kaavat tein leikkaa-ja-liimaa periaatteella paitapuseron kaavoja käyttäen.
Hitsi kun en nyt muista kuollaksenikaan kuka bloggaaja oli juuri tehnyt samantapaisen Eurokankaasta ostamillaan kaavoilla..

vilma: Juu mie ompelen! Jänskättää ommella osat yhteen jos jotain onkin menny pieleen.. Sit se veetutuksen määrä, oi ei.. Ku ompelukone ei oo mun kaveri :P
Sorppa toi renkutuksen tartutus :D

Nuttula kirjoitti...

Sulla on taas ihana postaus, suloinen rintakorukin! Tuli kesäfiilis :)

Martsuli kirjoitti...

Kauniin kesäistä ja keltaista!