29. elokuuta 2007

kesä 2007

Kesä oli osaltani pieni pettymys. Olen helteiden ystävä mutta koko kesälomallani taisi olla alle viisi kuumaa päivää. Ei pitäisi valittaa, mutta.. vähän kuitenkin harmittaa.

Summer 2007

Parhaat hetkeni tänä kesänä vietin miehen suvun mökillä juhannuksena. Sää suosi ja koko viikonloppua leimasi raukea tunnelma ja täysi massu. Kuva kiteyttää tunnelmat laiturilta aika hyvin :)

My creation

Jotta kesää ei tulisi liian kova ikävä ajattelin saatella puikoille jotain keltaista. Kellertävää itseasiassa, sinappisen värinen tunika. Grillimakkaran paras kaveri!

Loppuun vielä kiitos Typylle ihanasta paketista! Ja kiitos myös ihmisille jotka edesauttoivat paketin saamisessa, ootte ihania.

10 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Keltainen on mulle väreistä kaikkein oudoin ja hankalin. Mutta kylläpäs sait näyttämään kyseisen värin jopa haluttavalta ja mielenkiintoiselta..! Hauskaa. Sinappi on hyvä keltainen.

Kanerva kirjoitti...

Ihana keltainen. Oikeastaanhan keltainen kuuluu syksyyn, puut kellastuu. Miksiköhän keltainen niin vahvasti mielletään kevääseen?

laura koo kirjoitti...

Onnittelut vielä tykätyimmälle!

Keltainen on kiva väri, meiltä löytyy yks tunika, yks äitiypakkauksen viltti, parit astiat ja pari soffatyynyn päällistä. Mut ne kuuluvat kaikki kevääseen ja kesään :)

Jatta kirjoitti...

maiju: Keltaiseen on mullakin sellainen viha-rakkaussuhde. Sinapista on hyvä aloittaa keltaisesta neulominen, ei tunnu ihan niin radikaalilta ;)

kanerva: Kai se on se keltaisuus toukokuussa. Aika moni keväästä kukkiva luonnonkukka on keltainen, tai ainakin siltä se vaikuttaa ku katselee ympärilleen. En tiiä siten ihan oikeesti?

laura koo: Kiitos :)
Keltainen on kyllä mulle pääsiäistäkin. Mutta murretut keltaiset sopii jotenkin syksyyn. Sinappia, nam..

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kiva keltainen kesäkimara! Mikäs tuo ruskea tekele on?

Marsvin

katinkontti kirjoitti...

Miekään en ole koskaan aikaisemmin tykännyt keltaisesta (saattaa johtua armaasta työnantajastakin...), mutta viime kesänä ostin jotain keltaista, ja nyt on kanssa tullut ostettua keltaisia kankaita yms. Mutta pitää olla nimen omaan sellaisia murretun keltaisia, puhdas kirkkaankeltainen on liikaa firman väri ;-)

sannero kirjoitti...

niin kesä vaan meni. Ei munkaan loma niin aurinkoinen ollut, vaikka pitkä olikin (=

Mulle on nyt ruvennut iskemään ruskeaa joka suunnalta, keltaseen en oo vielä päässyt kiinni. Jotenkin semmonen tosi kirkas ei oo mun juttu, mutta Woolissa on ainakin ihania "vauvakeltaissävyjä"

Jatta kirjoitti...

marsvin: Se on ja oli Short and Sweet. Valmis ja polkattu, muinaishistoriaa :D

katinkontti: Nyt alkoi surraamaan että missäs on keltaiset logot.. Hmm.. Olikkos lehtialalla?

Murretut ketaisen onkin ihan parhautta, tipukeltainen ei kuulu minunkaan makuaistiini - vielä!

sannero: Ruskeaa, mmmh :D Siihen ei vaan voi kyllästyä!!

Anonyymi kirjoitti...

Aaahhhhh, niinpäs olikin! Muinainen tosiaan ;D

Marsvin

Satu H kirjoitti...

minua kans harmittaa koleahko ja sateinen kesä. :/ kun oon niin kesän ja lämpimän ystävä että!