19. elokuuta 2007

näin neuloo neulepöljä

Meille on pesiytynyt maaninen työnaloittaja. Mulla on ainakin seitsemän suurta neuletta loppusuoralla, onkos se nyt sitten ihme jos mitään ei meinaa valmistua? Heti kun jossain työssä tulee vastoinkäymisiä niin vaihdan lennosta johonkin toiseen. Hyi minua..

Elloksen apinointineule oli hetken aikaa jopa valmis kunnes huomasin ettei herrainkaulus käyttäytynyt minua miellyttävällä tavalla. Nyt mietin puranko koko vartalo-osan ja yritän muokata neuletta aivan toiseen suuntaan. Hmph. Minä ja mun omat ohjeeni, aina yhtä purkua ja parkua.

Papu and Buttons

Napit löytyi, hirveällä hinnalla tosin, pulitin kuusi euroa per nappi.. Siksipä neuleesta pitää tulla juuri eikä melkein! Tennesseetä on kyllä mukava ja nopea neuloa, Papukin tykkää :)

Koska mitään valmista ei vielä ole, herkuttelin muiden tuotoksilla tuttuun tyyliin.

My creation

Kuvaa klikkaamalla löytyvät taas niiden oikeat omistajat.

Seuraavaksi heitän kyllä sukat puikoille. Niissä ei voi mennä metsään, eihän? Mutta sitä ennen lupaan ja vannon tekeväni jonkin suuren työni valmiiksi asti, tämähän on muuten ihan pöljän hommaa.

15 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

No voi höh ton takin kanssa, kylläpä se nyt vastustaa. Napit on kyllä niin ihanat, että kannattaa yllä tehä vimpan päälle kun kerran tekee. Sisulla vaan! :)

Jatta kirjoitti...

No älä jo muuta! Mutta sisulla vaan loppuun asti, onhan se ennenkin tuottanut tulosta, joskin lisää työtunteja..

Markka kirjoitti...

Ruskea/violetti kausi on näemmä jyrännyt punaisen :)

Kuusi euroa per nappi! Ikinä varmaan nähnyt niin kalliita, huh. Mutta hienot ne on.

verano kirjoitti...

Ei sillä, että vastoinkäymiset olis kivoja, mutta jotenkin lohdullista, ettei ole ainoa, joka vain surffailee eri töiden kesken eikä saa mitään valmista aikaan ;)

Jatta kirjoitti...

markka: Ruskea ja harmaa, vaaleanpunaistakin löytyy :) Yritän olla vähemmän värirajoitteinen, mulla on puikoilla myös kinuskia ja kohta sinappia!
Napit oli kyllä suolaisen hintaiset.. Onhan ne isot ku mitkä ja eihän niitä mene kuin kaksi.. Seli seli :P

verano: Juupa, ensin ei mitään valmistu ja sitten tulee kaikki kerralla valmiiksi! Mulla on niin vähän näitä WIP-posteja että ei ihme jos joku luulee joskus mun neuloneen jotain valmiiksi parissa päivässä :D Ensin siitä ei puhuta ja sitten se onkin jo valmis :o

Raglana kirjoitti...

Sisua! On se vaan sitten valmiina paljon upeampaa, kun on just eikä melkein. Kerran se vaan kirpasee, onpahan sopivat napit.

Keskentekoisten esittelystä saattaa koitua ylimääräistä stressiä ;-)
Jos ei näytä niitä, kukaan ei tiedä vaikkei ikinä valmistuiskaan. Hihih, arvaa vaan montako uutta on aloitettu ja suunnitelmissa eikä yhtään jatkettu vanhoja. Uusista langoista ei puhuta mitään.

Jatta kirjoitti...

raglana: Tempaisin eilen illalla ja laskin kaiken uusiksi ruskeaa neuletakkia varten. Ja sitten purin, pur-pur-pur.

Ohimennen viimeistelin vaaleanpunaisen mohairkietsun, tänään ehkä kuvia. Nyt voinkin paistatella omassa loistavuudessani tämän päivän, vähänkö oon tehokas ;D

Keskeneräisistä todellankin tulee ASIA vasta kun sen näyttää jollekkin. Mut toisaalta sit se ehkä jopa joskus valmistuu. Kuinkahan monesti olisin luovuttanut sliparin kanssa jos en olisi sitä täällä paljastellut.. Mut on niitä unohdettuja piruparkojakin. Hiljainen hetki sille.

Hyvä. Ja sitä lankaa, voi veljet ja siskot kun sitä on! Ja silti aion ostaa pian lisää. Heti kun Tee Tee vaan kärrää uutuutensa mun ulottuville. Pelkkä ajatuskin saa kuolaamaan Homer Simpsonin tyyliin.

Tiedonjanoinen kirjoitti...

Jokos niitä Cloud bolero -kuvia saadaan pian?

Johanna kirjoitti...

Mutta hei sitten ne kaikki valmistuu hetkessä ja tuntuu että olet muutamassa viikossa tehnyt ihan hirveästi. Että puolensa kaikella...

sannero kirjoitti...

Oih niin on suklainen väri, että!

Vaan sama ongelma on täälläkin, että mikään ei valmistu, kun yhteen kyllästyy, niin vaihtuu lennosta toiseen...

Jatta kirjoitti...

tiedonjanoinen: Kuule, Cloud bolero on itsas aika hyvässä vaiheessa! Pitäisköhän se nyt sitten rykäistä valmiiksi kun oikein pyydetään :)

johanna: Niinpä, silver line ja sillee! Kyllä nyt taas naurattaa kun sain homman polkaistua aluille!

sannero: Käsityöt kasvattaa kärsivällisyyttä? Pyh pah :D

Anonyymi kirjoitti...

Mitäh? Puritko koko hommelin? Pahoitteluni :-(

Marsvin

Jatta kirjoitti...

marsvin: Ehei, hihat on ihan pööfekt ja vartalo-osakin sai armoa. Se oli se herrainkaulus. Nyt uusilla laskelmilla kohti voittoa ;D

Anonyymi kirjoitti...

Ahh, no mä jo ajattelin, että sinne meni helahoito. Huh! Sittenhän ei ole enää paljoa jäljellä. Neule per ilta?

Marsvin

Jatta kirjoitti...

marsvin: In my dreams :D Ei silti, kyllä olisi potentiaalia viimeistellä ainakin kaksi suurempaa neuletta tällä viikolla. Niskaote itsestä tms :P