11. lokakuuta 2009

oh dear!

No johan sitä soraakin niin auvoisaan eloon on vihdoin löytynyt :) Enää ei siis tarvitse pelätä kosmisten voimien kostoa, jotta jokin karman tasapaino säilyisi Jatan elämässä. Jipii?

Jokainen päivä on edelleen ihana ja iloinen, mitä nyt yhtenä päivänä sain itkupotkuraivarit pudottaessani hartaudella tehdyn lasityön betonilattialle palasiksi. Oi onneksi olen niin jäärä, että uusi työ on jo tekeillä kahta kauheammalla hartaudella ja pienillä parannuksilla varusteltuna. Taidot on vielä luonnollisesti olemattomat uusia materiaaleja työstäessä.. kyllähän se kismittää kun on tottunut vaatimaan itseltään tietynlaista työnjälkeä, kädet ovat pökkelöt ja sormet ihan nakit :D Malttia, malttia!

Kaikkein "hirveintä" on kuitenkin se että olen onnettoman hidas ja huono piirtäjä! Kauhulla katsoin kun Muodin Huipulle-ohjelmassa luonnosteltiin puolessa tunnissa iltapuku, minä saisin siinä ajassa piirrettyä ehkä hieman vartalon mallia paperille. Piiperrän ja piiperrän, piirrän yhtä kuvaa tuntitolkulla enkä silti saa kovin kummoista lopputulosta aikaiseksi. Muotoilun opiskelijat ovat järjestään todella hyviä piirtäjiä, taidetunnilla yritän aina paeta johonkin nurkkaan työskentelemään katseilta piiloon.. muiden luomukset on niin upeita!
Mutta ehkä minäkin opin, tämä piirtämisen jalo taito on tapetilla joka ikisellä kurssilla, ja niinhän se on ettei harjottelematta mitään osaakkaan.

Learning to sketch

Luonnostelua painotetaan koulussa myös tooosi paljon. Koko prosessi tuotteesta ideatasolta valmiiksi asti pitäisi olla jotenkin dokumentoituna, alussa piirroksin ja myöhemmin esim. valokuvien muodossa. Kannatetaan! Juurikin tämä asia on minulla ollut todella heikoilla kantimilla, yleensä blogissa näkyy vain valmiita juttuja eikä prosessikuvia lainkaan, jotka ovat kuitenkin mielestäni melko mielenkiintoinen ja oleellinen asia.

Yllä olevassa luonnoksessa suunniteltiin siis kuljetusarsenaalia koulutarvikkeille joita on PALJON.

Oh Dear!

Peurakangas pääsi vihdoin arvoiseensa käyttöön! Johan sitä kolmatta vuotta haudottiinkin, hyvin oli marinoitunutta :) Kukkarokehykset on ostettu Sinellistä ja liimattu Gütermannin tekstiililiimalla (joka on ihan paras liima ikuna).
Lieriössä kannan kodin ja koulun väliä kaikkia kauniita piirroksiani (möhhöh), lieriö on vahvistettu tukihuovalla.

Crocheted flowers

Virkatut kukkaset koristavat luonnoskirjaani joka on vielä tällä hetkellä pelottavan tyhjä. Kahden viikon päästä sitä täytyisi jo esitellä opettajalle, iiks!

Vaatetusrintamalla on jo aikaa sitten valmistunut syksyinen pitsibolero jonka kuvaaminen on melkoisen hankalaa kun en ole koskaan päivänvalon aikaan kotosalla. Pitäis vissiin palkata joku luokkakaveri räpsimään kuvia koululla, hmm..

Short and Sweet

malli: Short and Sweet by Angela Best
lanka: Finlayson Karoliina
koukku: 2,5
muuta: nappi katajaa ja kalakoru markkinoilta, kukkanen omasta piästä
Ravelryssa täällä

Nyt taidan kaivaa vesivärit esille ja komentaa niitä käyttäytymään paremmin kuin viime kerralla, vesivärit on niin hirmuisen hankalat käyttää!

Viikonalkuja!

43 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

Tiedän tuon tunteen piirtämisestä. minä olin myös siellä viimeisessä nurkassa, silloin kun olin paikalla. Olin pois niin paljon kuin laki salli, ja keskityin siihen mikä mulle oli tärkeintä. Yhtään ei kaduta.

Karoliina kirjoitti...

Oletpa hyvän nimistä lankaa löytänyt...

Piirtäminen on minustakin tosi vaikeaa. Haaveilin aikoinani arkkitehdin ammatista, mutta onneksi tajusin ajoissa etteivät piirustustaitoni riitä. Minä piirrän työpiirrokset ihan vain kaavoiksi (no yleensä vaan muokkaan ohjeita ohuemmalle langalle), joihin sitten laskeskelen silmukoita. No se on pientä siihen verrattuna mitä sinä siellä koulussa teet.
Sulla on kuitenkin asennetta ja sisua niin paljon, että kyllä se siitä. Se on onneksi ihan totta, että harjoitus tekee mestarin.

Paljon terkkuja sinne Hämeenlinnaan!

Nina kirjoitti...

Ääh, voit uskoa että mä olen vielä sata kertaa onnettomampi piirtäjä. Ärsyttää oikein itseäkin, kun ei vaan saa siihen paperille piirrettyä niitä kuvia mitä päässä näkee. Mutta ehkä se harjoitus tekee tässäkin mestarin? Mä vaan pahoin pelkään että mua ei auta mikään. :/

Jatta kirjoitti...

kaisa: Juu, ei ole nää taidetunnit mun lempituntejani, meillä vaan tuppaa jäämään heti jälkeen jos on pois, kaikki työt kun on kuitenkin jossain vaiheessa tehtävä :( Muutoin taitaisin olla pois minäkin ihan vaan noloilun takia :D
Nyt piirsin vesiväreillä huomista varten kun tunnilla tekemäni tuotokset lensi suoraan roskakoppaan! Hyvin joutasivat nuoki :P

Karoliina: Eikös vaan olekkin hyvän nimistä lankaa, Vilma toi sitä mulle kirpparilta ;)

Minä onneton en osaa piirtää edes niitä kaavoja sortumatta yliyrittämiseen.. Kun nyt ei vaan menis koko koulu ihan lörinäksi ja yöllä piirtämiseksi :D

Kiitos tsemppauksesta ja terveisiä sinne Treelle mahoton <3

Jatta kirjoitti...

Nina: Meillä ainakin opet hokee että KAIKKI osaa piirtää ja että oppii sen kun vaan jaksaa harjoitella. Yritetään ajatella siis positiivisesti, kyllä me vielä tästä :D

May kirjoitti...

No minusta sun piirroksissa on just sellainen omintakeinen tyyli, jota kannattaisi kehittää pitemmällekin. Vertaa esim. Keri Smithin kuvituksiin.

Projekti kuin projekti, kirjallisesti on hyvä pitää muistiinpanoja siitä, mitä tuli sovittua ja mihin myöhemmät esim. materiaalivalinnat taas pohjautuivatkaan... ettei sitten implementointivaiheessa yhtäkkiä hairahdu sivuraiteille.

Vaikken käsiteollisuusalalla olekaan, olen oppinut, että mitä tahansa tuotatkin, ota asiakkaan nimi blueprintteihin!

Jaana kirjoitti...

Piirtäminen on NIIN vaikeaa! Ihanaa kuulla koulukuulumisia, tsemppiä sinne!

Meri kirjoitti...

Onnea kouluun !
Saanko kysyä miten teet tarkalleen ottaen kukkaron liittämisen noihin kehyksiin, pelkällä liimalla vai jotain muutakin.
Oon yrittänyt mm. vasaraa (!) muttei onnistu. Ja noi sun tuotokset on vaan niin nättejä.....

Jatta kirjoitti...

May: Ooh, kiitos! Jotenkin vain tuntuu vaikealta piirtää omalla tyylillään kun opetellaan muotojen korostamista ja valon & varjon korostamista, itse piirrän niin kovin sarjakuvamaisesti. Mutta kovan kohteliaisuuden laitoit kyllä! Sekä hyviä vinkkejä, kiitos niistä :)

Jaana: Kiitos kiitos, koulukuulumisia luvassa varmasti myöhemminkin kunhan jotain ensin koulussa valmistuu ;)

Meri: Kiitos! Kukkarokehykset on tosiaan kiinnitetty pelkällä liimalla, täällä on todella kattava tutoriaali kuinka homma on helpointa hoitaa!

Mari kirjoitti...

Tosi kauniita töitä!

anna kirjoitti...

ihana peurasetti <3 olen itse niin heikkona noihin kukkaroihin ja tuo kangas on upean syksyinen. tsemppiä myös piirtämiseen. kyllä se siitä kun saa vähän rentoutta ja varmuutta mukaan. itse on aina niin kriittinen omista tekeleistään.

ps. itsekkin olen käyttänyt noissa kukkaronkehysten kiinnittämisessä pelkkää liimaa. mun mielestä kestävät ihan hyvin niin. en tiedä että saisiko niitä jotenkin siististi naputeltua vielä tiukemmin kiinni, tuntuu vaan että tulee naarmuja ja lommoja jos yrittää...

Jatta kirjoitti...

Mari: Kiitos! Ihan hyvin onnistu ensimmäisiksi yritelmiksi vaikka liima vähän levisikin ja pussinsuut on ehkä aavistuksen verran ahtahat. En kerralla sitten priimaa :D

anna: Sun kukkarot onkin niin <3
Itse mietin ensin että puristaisin kehyksiä pihdeillä jotenkin, mutta just ne lommot sai luopumaan ajatuksesta. Onneksi, kun pysyvät niin hyvin ilmankin!

MaaritH kirjoitti...

Wau! Ilmoittele, kun pistät peuraputiikin pystyyn ;) Bolero ois kiva nähdä puettuna. Onkohan mulla silmissä vikaa, kun nään siinä pääkalloja? :o Ja zemppiä piirroksiin. Rennosti vaan :)

Muriska kirjoitti...

Voi vitsi miten hienoja noi peurakamat :o

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Ei piä olla ittelleen liian ankara! Sulla on niin super hienoja tekosia blogi pullollaan ettei nuo nakkisormet oo kyllä sinun ;) Ja eikös huipputaiteilijoissakin oo vaihtelevaa tyyliä kynän jäljessä.. Eikä nuo sun kuvat suinkaan huonoja ole, jos haluut niin voin näyttää millanen on huono piirros =)
Tsemppiä!

Jatta kirjoitti...

MaaritH: Peuraputiikki, ihana :D
Bolerosta tulee kyllä puettuja kuvia.. viimeistään keväällä vaikka ;) Hö, ku ei ehi!
Kyllä siinä pääkalloja näkyy, tai alieneja, tai tai tai.. ;D

Muriska: Kiitos, on ne aika söpösiä minunki mielestä, kangas sen tekee!

LankaLuolan Marika: No on ne sormet ihan nakit kun yrittää muovailla vaikka savea, ei vielä ole tuntumaa materiaaliin, oikeasti :D Ajan kanssa sitten opitaan, olenhan minä aika ankara itselleni mutta en kyllä mielestäni negatiivisessa mielessä :) Vaan tavallaan kiritän itseäni, hö, en osaa ees selittää.. Kiitos vaan kehuista!!

A kirjoitti...

saat täältä vertaistukea noihin lasitöihin liittyen! lasi on siitä raivostuttava materiaali, että sitä ei voi purkaa ja aloittaa alusta ja jos sen tiputtaa lattialle, se aika suurella todennäköisyydellä menee rikki. mutta toisaalta, juuri sen hauraus ja se vaikeus tekee siitä niin mielenkiintoista ja haastavaa :)

mutta tosiaan, muutamat itkupotkuraivarit myös kokeneena .. :D

milloinka aun lasitöitä saadaan blogiin asti? :)

Vilma kirjoitti...

Ei sun piirroksissa mitään vikaa ole. Jokaisella on oma tyylinsä, vaikka joskus toisten tyyli näyttääkin omaan silmään paremmalta. Älä ainakaan pyri vaihtamaan omaa tyyliäsi ja tapaasi piirtää johonkin muuhun, vaan pidä kiinni omasta linjastasi. Kyllä se alkaa tuntumaan luontevammalta harjoituksen myötä ja nopeuskin lisääntyy siinä sivussa. Ja usko pois, yllättävänkin pian se sujuvuus kasvaa!

Kyllä sun nyt kelpaa kantaa kamoja kodin jakoulun väliä, kun on noin hieno setti sitä varten! huippusiististi kiinnitetyt kukkaronkehyksetkin, rispektii siitä(kin)! :P

Outi kirjoitti...

Mä luulen, että kyse on enemmänkin tyylistä, kuten Vilmakin tuossa sanoi. Ja sen oppii. Mitä enemmän piirrät, sitä parempaa jälkeä tulee. Minä OLIN hyvä. Mutta lopetettuani piirtämisen, en enää osaakkaan. Olen toivoton tumpelo ja se syö naista. Treeniä vaan. Sun sisulla se ei ole ongelma. Ja lopputuloshan siellä ratkaisee, eikö? Ei se, miten se on jossain suunnittelun vaiheessa piirretty.

Anonyymi kirjoitti...

Opettele piirtämään. Ei se niin vaikeeta ole. Piirtele kotona esim. omia jalkoja, käsiä, hedelmäkulhoja. Tai kopioi lehdistä mielestäsi kauniita valokuvia ihmisistä. Alku aina hankalaa, mutta lopussa kiitos seisoo. Tsemppiä!

Cefuts kirjoitti...

Olen seuraillut blogiasi pidemmän aikaa ja aivan ihania töitä sinulla. Piirustus-ongelmaan varsinkin nopeuteen voisi auttaa croquis-piirtäminen eli supernopeita hahmotelmia ihmisistä. Uskon, että olet parempi piirtäjä kuin annat ymmärtää ;)

Jatta kirjoitti...

A: Sinä sen ainakin tiedät jos kuka, lasi on anteeksiantamaton materiaali :) Nämä alun työt on niin rujoja että juurikohan kehtaan niitä edes esitellä vaikka olenkin saavutuksistani säälittävän ylpeä.. no eiköhän blogiin jotain päädy! Vielä mikään projekti ei ole valmiina, mutta eiköhän asiaan tule tällä viikolla korjaus, toivottavasti!

Vilma: Kyllä tuo rohkaisu auttaa aina vaan, on se uskomatonta :) Omasta tyylistä en aio luopua, nyt on vaan tosiaan vaikeaa kun vielä piirretään niin oppikirjamaisesti. Kun vaan saisi vielä sitä nopeutta kiitos ;)
Kuule älä vaan tuu kattomaan noita kehyksiä läheltä, ei se niin täydellisesti vieläkään onnistunut :P
p.s mulla on sulle lusikoita, kelpaako "813H"?

Outi: Yritin etsiä sun blogista todisteita tumpeluudesta mutten kyllä taaskaan onnistunut etsinnöissäni ;) Sulla on se hyvä puoli että olet joskus osannut, asioiden palauttaminen on kuitenkin mahdollista, oon huomannu sen ruotsin tunneilla tässä viime aikoina.. Mutta varmasti syö naista, uskon!
Yritän saada treenattua vielä enemmän, pyhästi lupaan ja vannon :D

anonyymi: Näinhän se on, viisaita puhut :) Mun mielestä vaan hedelmäkulhot, ihmisen anatomia sun muu on niin pirun tylsää piirrettävää, ei taida olla taiteilijaksi tästä likasta :D

Cefuts: Kiitos kovasti vinkistä! Olenkin tuota tekniikkaa joskus kokeillut, luulen että sitä on tulossa kurssillamme jossain vaiheessa.
Kai sitä suhtautuu omaan piirtämiseensä kriittisemmin kuin muut, monen mielestä piirrän ihan hyvin, oma silmä vain näkee heti kaikki virheet. Kun saisi varmuutta piirtämiseensä niin varmasti näkisi asiat eri tavalla ja löytäisi sen oman tapansa tehdä asioita.
Kiitoksia vaan kehuista kovasti :)

Srinity kirjoitti...

Mahottoman hieno koulusetti! Voi kun ois kiva tehdä tuollainen kukkaro, oon niitä katellu jo pitkän aikaa, mutta jotenkin ei vaan vielä uskalla yrittää. :)

Totoro kirjoitti...

Mä sain koulussa niin pahat traumat vesivärien käytöstä, että luulin pitkään etten mä osaa piirtää ollenkaan. Meni maku koko touhusta, kun en saanut kuin sotkua aikaiseksi. Sitten lukiossa koitin hiiltä ja se oli rakkautta ensi töherryksellä ;) Pitää vaan löytää itselleen sopiva väline

ColibriDreams kirjoitti...

Ihana setti!

Ei tosiaan tarvitse hävetä noita piirustuksia. Sitä paitsi, piirtäminen on tosiaan pitkälti harjoittelulaji. Toki lahjakkuus auttaa, mutta pitää silti harjoitella. Ja vaikkapa valojen ja varjojen käytöllä ja harjoittelemalla kolmiulotteisuutta saa kuvista aika helposti paljon paremman näköisiä. Kannattaa myös kokeilla erilaisia välineitä. Esim. vesilikoisten puuvärien käyttö voi olla helpompaa kuin vesivärien.

Olen itsekin miettinyt, että pitäisi taas alkaa piirtää enemmän, etteivät taidot ruostu.

Jatta kirjoitti...

Srinity: Uskalla vaan, ei se ole ollenkaan niin vaikeaa kuin miltä se näyttää! Ainakin tuo tutoriaali pelastaa jos on muuten ihan tumpelo, en minäkään ole kovin hyvä ompelemaan :)

Totoro: Vesivärit on ihan kamalat, miksi niillä on pakko piirtää, nyyh! Mun suuri rakkauteni on puuvärit, niiden kanssa jaksaisin tuhertaa vaikka kuinka! Hiileen en ole vielä tutustunut mutta sekin on edessä pian :) Jos vaikka minäkin rakastuisin? Fiksatiivia olis jo valmiina :D

ColobriDreams: Näinhän se on, just noita hommia tässä nyt harjoitellaan kovasti. Mulla on just tuollaiset akvarellipuuvärit joilla saa tosi kaunista pintaa aikaiseksi, mutta niitä ei saanu käyttää, niisk :( Vesivärejä vaan, isoja pensseleitä ja summittaisia vetoja sinne tänne, taisin tehdä nätimpiä maalauksia alaluokilla :D

Kyllä se tästä, ihanaa kun on tullut niin paljon vinkkejä ja kannustusta! Muisk :)

Satu H kirjoitti...

ei oo mitään hävettäää sun piirustuksissa, hienostihan sä piirrät! kiva koulusetin oot tehny ja tuosta kalakorusta tykkään kans, mullon vähän samantapainen, puinen, virosta ostettu.. :)

Tiinu kirjoitti...

Olen samaa mieltä kuin aiemmat kommentoijat, että ei sun tarvi hävetä piirrustuksias yhtään, päinvastoin. Jos koulun tässä alkuvaiheessa sua viel harmittaa, niin ajatteles mitä koulutuksen edetessä sun sisulla ja ahkeruudella susta oikein tuleekaan.

Näyttää selkeästi siltä, että olet oikeassa paikassa. Jatka vaan samaa rataa - Tsemppiä aherrukseen!

Nattuli kirjoitti...

Minulla on ongelmana se, että piirrän oikein hyvin mallista, mutta kun pitäisi käyttää omaa mielikuvitusta niin en osaa piirtä muuta kuin kissoja. Pikkusisko taas sitten osaa purkaa päänsä sisällön paperille. Mielestäni tärkeämpää siis on se, että saa viestittyä idean kuin se, että kuva on täydellinen.

Kootut uutiset täältä

piipadoo kirjoitti...

-Tunnustus blogissani-

-Paula

Annika kirjoitti...

Ois kiva kuulla ja nähdä lisääki että mitä te siellä koulussa teette. :)
Ja voi miten söpöjä kuljetusjuttuja!

Pibu ja Tinde kirjoitti...

Ihania pussukoita olet väsännyt ja tuhat kiitosta linkistä. olen meinaan NIIN taistellut noiden kukkarokehysten kanssa. Ja liimakauppaan on siis päästävä.
Blogisi on niitä harvoja joiden päivitystä oikein odottaa, kiitos taas siis :))
Ja siitä piirrustuksesta. Kyllä se on oikeastikin ihan niin että harjoittelemalla sen oppii. Tai oppii löytämään oman tyylin. Olen ihan surkea piirtäjä, mutta kun neljä vuotta ahkeraan (päivittäin) piirsin koulussa niin kyllähän se tyyli sieltä löytyi..ja osasin piirtää oman aihealueeni asiat ihan tosta vaan. Harjoitus tekee siis mestarin ja mestari harjoittelee aina.. :))
Ja tämän mestarin harjoittelut on olleet liian kauan tauolla.

Jatta kirjoitti...

Satu H: Kiitos kiitos kiitos :D Tuo koru on kyllä niin ihana, en ole muilla koskaan nähny samanlaista, jännä että Virosta asti oot omas ostanu ;D

Tiinu: Kiitos tsemppauksesta, kyllä nää on tullu tarpeeseen! Jospa se piirtämisen jalo taito sieltä ujosti nostais päätään kun jaksaa vaan harjoitella, ainakin olen tosiaan oikeassa paikassa :)

Nattuli: No niinpä! Minäkin piirrän aika hyvin mallista mutta omaa päätä käyttäessä mistään ei meinaa tulla mitään. Kolmiulotteisuus ja perspektiivi on haaveita vaan kun Jatta vääntää haparoivaa viivaa :D

piipadoo: Kiitos tätäkin kautta <3

Annika: Upeita luomuksiani (hih!) tulee varmasti blogiin näytille - kunhan saan jotain valmiiksi asti! Projektit on aika isotöisiä joten ainoastaan yksi työ on vasta valmiina, sekin häpeällisesti kuvaamatta :P Iiihanaa että jotain muutakin kiinnostaa ku minua itteäni ;)

Pibu & Tinde: Kiitos vaan ittelles :D Tuo liima on kyllä hintansa väärti, voin suositella ihan lämmöllä!

Vau, mun on pakko muistaa tuo sanonta "harjoitus tekee mestarin ja mestari harjoittelee aina"! Niiiin totta. Pitäis vaan jaksaa vääntää, tänään opettaja koetti kovasti rohkaista tuhertelemaan enemmänkin mutta mulla taitaa olla pienoinen kynäkammo :D :D

Christina kirjoitti...

Tee vaan omalla tyylillä, älä vertaa liikaa muihin. Opet on oikeessa, kaikki osaa piirtää.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Jatta! Miten koulussa sujuu? Pitää kai kiiretta, kun et ole kirjoitellut blogiin...

Minulla olisi pari kysymystä: viimevuotinen norsusliparisi on tosi ihana, ja ihastuin kuvioon, mutta en löydä kuvion kaavaa Jessica sivuilta: olisiko sinulla suoraa linkkiä kuvion kaavaan?

Ja toinen: neuletakkisi white as winter on ivan ihana, onko sinulla siihen ohjetta?

Terveisin Helmi, itsekin neulon, mutta en osaa suunnitella ollenkaan, vain seurata ohjeita, kyllä käy kateeksi, kun sinä osaat tehdä mitä vaan! :)

Jatta kirjoitti...

Chriatina: Yritetään :D Kyllä kaikki aina jonnin verran osaa piirtää!

Helmi: Kiitos kauniista kommentista :) Koulussa tosiaan pitää kiirettä ja blogin päivitykset eivät ole olleet ihan päällimmäisenä mielessä, mutta jos nyt yrittäisi edes kerran kuussa päivittää, parempi sekin kuin ei mitään!
Norsusliparin kuvion osoite jotenkin hassusti muuttuu jatkuvasti, en enää löytänyt sitä itsekkään! Yritin aikoinani linkata suoraan mallineuleeseen mutta sivu vanheni samoin tein, olen pahoillani :( White as winteriinkään mulla ei valitettavasti ole apua tarjolla, ohje oli omasta päästä ja neuloutui aika mututuntumalla.. Enää en oikein muistakkaan mitä tuli tehtyä ja törkyisistä muistiinpanoista ei paljoa selkoa saa :P
Hö, olipa minusta paljon iloa! Kiva kuitenkin kun kommentoit :)

Hilmukka kirjoitti...

On kiva päästä kurkkaamaan sinne toiseenkin koulumaailmaan. Toivottavasti tulee pian uusi postaus :)

Artesanity kirjoitti...

Ihanaa kangasta ja kauniita luomuksia!
Joku kuvataidetta opiskellut antoi mulle hyvän ohjeen piirtämiseen, oot sen varmaan jo kuullutkin, mutta mulle se tuotti ahaa-elämyksen, se meni näin: "piirrä viivoja, muotoja, älä objektia" :)

Tiedän ton fiiliksen ku vaatii iteltään tiettyä tasoa, mulla on työhommissa sama juttu, käsitöissä joudun välillä vähän antamaan periksi.

Anonyymi kirjoitti...

wow, that is gorgeous!

Hilmukka kirjoitti...

Oltiin tänään teidän tiloissa, alkoi keramiikka. Tosi ihanat tilat siellä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Sinua kaivataan :) MIlloin ehdit blogiasi päivittämään? Onnea ja intoa opiskeluihisi!!

Mari kirjoitti...

Ihania juttuja olet tehnyt!

Jatta kirjoitti...

Hilmukka: Postaan mahdollisimman usein, kauhean vähän on vielä valmista esiteltävää meillä..

Keramiikkatilat on kyllä jees, hitsi pitää tulla moikkaamaan sua joku kerta, minä päivinä teillä on savipajoja? Ja eikö olekki Erkki ihku ope <3 :D :D Sillä on lehmän hermot, ei voi muuta sanoa!

Artesanity: Upea neuvo, en oo sitä kuullut ennemmin! Pakko hokea tuota ensi taidetunnilla niin saa ehkä jotain aikaiseksikin ;)

Mulla on niiiiin kamala kritiikki omaa työtä kohtaan etten varmaan ikuna kehtaa myydä mitään omia tuotteitani! Itsekritiikki on kasvattavaa mutta joskus ärsyttävää, eikö :D :D

riotyarn: Thank you!!

Henna: Kiitos <3 Yritän oikeasti päivittää mahdollisimman usein mikä on kyllä ihan liian harvoin.. parannan tapani :D

Mari: Kiitos!! :D