29. tammikuuta 2011

keep calm and carry on

Luonteeseeni on aina kuulunut eräänlainen periksiantamattomuus. Sisulla vaikka perse edellä puuhun, kun kerran on alotettu niin se sitten lopetetaankin. Tavallaan aika hyödyllinen juttu, mutta voishan sitä joskus edes vähän höllätä.

Tämä yhdistettynä "kunnolla tai ei ollenkaan"-luonteenpiirteeseeni saa olon välillä melko nääntyneeksi, ja olenkin miettinyt miten tästä voisi edes osittain opetella pois. Koulun aikataulu on pakottanut tekemään asioita nopeammin ja epähuolellisemmin mihin olen tottunut, ja saan harmaita hiuksia joka kerta kun on pakko hutiloida. Priorisointi, hemmetin hankalaa hommaa!

Sakset

malli:
"Sakset" by minä ite, Kivi, Paperi ja Sakset
lanka: Novita Tempo, kauluri 280 g, säärystimet 220 g
puikot: 3,5 mm ja 5,5 mm
muuta: Ravelryssa täällä

Sakset

Kuten viime postauksessa mainitsin, olen hurahtanut kaulureihin ja säärystimiin. Ne on vaan niin mukavia, helppoja ja lämpöisiä! Tämä setti on ollut ihan hirveän kovassa käytössä, kuvissa mulla on päällä asu joka on ollut ehkä vähän ylikäytössä joulun jälkeen :D

Sakset

Parhautta on säärystimet joilla voi jatkaa kengän pituutta. Ah mikä lämpö paukkupakkasilla! Ja viileässä luentosalissa.. autuutta :)

Sakset

Olen yrittänyt kirjoitella ohjetta puhtaaksi tähän, edelliseen ja vielä kolmanteen settiin, joiden olisi tarkoitus ilmestyä yhtenä kompaktina ohjeena. Toivon mukaan saan sen valmiiksi parin viikon sisällä, sillä siinä on asia jonka huolellisuudessa en halua tinkiä. Tuo kouluhommaläjä tuossa pöydällä taas.. no teen minkä voin. Vaikka vähän kyllä sieppaa :)

18 kommenttia:

Janika kirjoitti...

Sulla on kyllä maailman kauneimmat neuleet. Ihanaa! Ikinä ei pety kun sun blogia tulee katsomaan.

suskunen kirjoitti...

Kaunis ja silti simppeli :)

Jatta kirjoitti...

Janika: Voi kiitos <3 Tulipa hyvä mieli :)

suskunen: Kiitos paljon! On kyllä tosi simppeli mutta silti kiva :D

Rosalía kirjoitti...

Pretty works... and pictures!

Anna-Kaisa kirjoitti...

Näyttävät niin lämpimiltä! Vitsi, kun itsellä on jo niin monta neuletta puikoilla ja kesken. Sun kuvat nostattaa kuumetta säärystimiä ja muita lämmittimiä kohtaan. :)

Vilma kirjoitti...

Nääkin on niin mahtavat! Tykkään hurjasti tuosta väristä. Voisin tempoilla setillisen verran, kunhan enste osais päättää, minkä niistä kolmesta tekis. On ne kaikki sen verran palijo kauniita. Oot kyl taitava likka! <3

villapeikko kirjoitti...

Ihanat! Sä teet aina sellaisia neuleita jotka sopii sulle, sitä sanotaan tyylitajuksi :) Kaikki on aina just sua!

Nina kirjoitti...

Ihana setti taas! Ja voi että kun mäkin haluaisin säärystimet..

Jatta kirjoitti...

Luinpas tuossa väsyneenä jotta priorisointi -> perseensuti. Että voi apua :D

Rosalia: Thank you yet again Rosalia :) You are so kind!

Anna-Kaisa: Älä puhu keskeneräisistä.. mulla kun on paha tapa olla koskaan palaamatta useimpiin jos joudun jättämään jotain jostain syystä kesken! Ihan omituista ja ärsyttävää :D Mutta kiitos kehuista, kyllä ihminen aina tarvii jotain pehmeää ja lämmintä <3

Vilma: Oi kiitos! Kehut kyllä nyt ihan liikaa, mutta hyvä mieli kyllä tuli! Ja kiva jos haluaisit neuloa, vaan löytyyköhän Tempoa enää mistään.. Onneksi muillakin lankavalmistajilla on samaa vahvuutta tyrkyllä aika hyvin :)

villapeikko: Voi apua, kiitos!! Tyylitaju, en oo ihan varma olenko täysin sillä varustettu, mutta se on kyllä hyvä ominaisuus se! Eipä sullakaan tunnu siitä olevan puutetta sen puoleen ;)

Nina: Kiitti! Ja sääryleet on kyllä oikeasti näppärä juttu. Ei joka kenkään mahdu villasukkaa. Ja ne voi kiskoa käsiäkin lämmittämään hätätapauksessa, kokemusta on :D

enkulin käsityöt kirjoitti...

Olet kyllä taiturien taituri. Ihanat nuo neuleet ja tuo hauveli.

Hansu kirjoitti...

Kivoja ja kauniita :)
Minä tein ihan ronskisti osan kouluhommista "hutasemalla", kuten valinnaiskurssin porffolion....josta tiesin palautuspäivänä :D Kuvien kanssa olen aina ollut tarkka, tuota varten räpsin automaatila kuvat ja tuntu niin pahalta. No kurssista tuli kuitenkin vitonen! :D Hassua. Muut työt puhuivat puolestaan ja oma innostus sekä oma-aloitteisuus, ei loppuportfolio. Tarinan opetus, kaikkeen ei tarvitse panostaa täysillä :) Vain tärkeimpiin asioihin ja siihen mihin sydämen palo on :)

innovartencrochet kirjoitti...

Me encanto! Te quedaron hermososo!!!

Quickstep kirjoitti...

Kaunis väri ja malli. Kaulurit on tosi kivoja.
Täällä ihaillaan koko rahan edestä sun peräänantamattomuutta. Ei sul olis yhtään ylimääräistä? Mul olis sille käyttöö :)

Jatta kirjoitti...

enkulin käsityöt: Kiitos paljon! Tuli taas niin hyvä mieli <3

Hansu: Kiitos! Ja juu, olet kyllä oikeassa :) Meillä vaan opettajat vaatii hirveän paljon, vitosta on turha odottaa mikäli jokin osuus on huolimattomasti tehty. Joten kun on annettava periksi, niin sen todella huomaa :P Ärrrsyttävää!

innovartencrochet: Muchas gracias!

Quickstep: Oi <3 Niisk :) Kiitos! Ja olishan sitä jaettavaksi, koitan sädettää ;D

Usimarjaana kirjoitti...

Jaksamista, tunnistan nuo piirteesi :) Upeita settejä kyl sulla, käyp ihan kateeksi ;)

Näppi kirjoitti...

Ihanaa taattua Jattaa taas. Täytyy kompata muita, tänne tullessa ei kyllä koskaan pety.
Mäki sain just eilen valamiiks säärystimet edellisten tosi hyvin palvelleitten tilalle. Onneks sain viimein tehtyä uuet, postaamatta ne kyllä on.

Mirva kirjoitti...

Nää on siis niiiin hienoja! Ihan sattumalta löysin tänne ja nyt tekee mieli ottaa puikot käteen ja alkaa taas näpertää jotain kivaa sen sijaan et menisin luennoille :P

Jatta kirjoitti...

Usimarjaana: Kiitos :) Kiva kun on kohtalotovereita :) serkkujen kanssa joskus ollaan todettu, että on ihan lohduttavaa tietää ettei taidakkaan olla ihan umpuhullu :D

Näppi: Kiitos ihan miljuunasti <3

Säärystimet on kyllä oikeasti älyttömän kätevä keksintö! Ei mulla ainakaan mahdu kaikkiin kenkiin vilasukkaa kun niissä on villavuori jo valmiina ;D

Mirva: Kiva ku löysit :D Ja kuule, mulla on aika usein semmonen tunne ;) Paitsi nykyään mulla on aina neule mukana luennolla, muuten varmaan kuolisin. Että suosittelen lämpimästi!