30. toukokuuta 2011

voihan pastelli

Olen tehnyt lähes koko viikonlopun hommia koneella. Lähinnä koulujuttuja, mutta tietysti kaikkea vähemmän tärkeää ja enemmän mukavaa kuten blogin muokkailua ;)

Aika valuu jotenkin käsistä läppärin ääressä, havahduin huomaamaan että kello on yli puolenyön ja kello pirisee iloisesti aamuvuoron merkiksi jo varttia yli viisi! Oppiikohan tästä yökukkumisesta eroon koskaan? Onneksi on lyhyt viikko edessä. Ihanat arkipyhät!

cottoncandy

Kyllä se aika valuu käsistä maalatessakin, tai oikeastaan kaikkea sitä tehdessä, mihin oikein uppoutuu. Olen ihan rakastunut akryylimaaleihin, voisin maalailla niillä kaiket päivät! Pitäisi käydä hakemassa uusia kangaspohjia kesää varten, ulkona on älyttömän hauska maalailla.

soap bubbles

Nämä kolme 30 x 30 cm taulua maalasin jo viime keväänä, olisin alunperin halunnut skannata ne tänne blogiin. Jälki kun on aivan eritasoista maalauksia skannatessa kuin kameralla kuvattaessa! Tarpeeksi ison skannerin uupuessa ja taulujen jo koristaessa äitini makuuhuonetta tuumasin, että kuvaaminen on ihan kelvollinen juttu :)

absinth

Maalausten värimaailma ja teema oli kurssillamme jo valmiiksi määrätty ja liittyi Morrisin arvomääritelmiin, Ittenin väriympyrään sekä luonnon ja ihmisen yhteentörmäykseen. Olen bambeihini oikein tyytyväinen. Bambit on aina pop!

16 kommenttia:

siniemilia kirjoitti...

Aivan ihana ulkoasu blogillasi! Miten sä sait noi laatikot tehtyä linkeiksi, joissa on kuitenkin sun omat kuvat? HTMLää vaan näpyttämällä? :D

Laura kirjoitti...

Ihania!

Jatta kirjoitti...

siniemilia: Kiitos! Asu on vielä vähän vaiheessa, bannerikuvasta on vasta hämärä ajatus päässä ;) Ja joo, koodia olen muokannut aika lailla, mutta saa sivupalkkiin omia kuvia linkiksi ihan sen Bloggerin oman ohjelmankin kautta. Olikohan jotensakin "add gadget" ja sit "picture". Sinne voi sitten laittaa kuvalle linkin jne. Toivottavasti auttoi!

Laura: Kiitos!

ArualMaria kirjoitti...

Suloisia bambeja ja hauska idea! On tosiaan aivan upea ulkoasu blogissasi. <3

Jatta kirjoitti...

ArualMaria: Voi kiitos :) Kiva kuulla että blogi on mukavan näköinen muidenkin kuin itse sisustajan mielestä ;D

Alice kirjoitti...

Ho! The blog! The new design is nice!! Like the font you use! It's so nice! And the paintings ha you are talented! It's really good too! I like the idea of working with shades of only one colors on the same drawings! And then to reproduce it with the same subject on different colors and theme!

Well, well, you're such a brilliant creative person!

Serayna kirjoitti...

Ihanan värikkäitä ja hyvätuulisia, mulla tulee bambien sijaan My Little Ponyt mieleen:)

Jatta kirjoitti...

Alice: You are makeing me blush here, thank you so much! I'm really happy about my blogs new design, it's still a work in progress though ;)

Serayna: Kiitos! Ja kyllä, miten en itse oo aiemmin tajunnu, My Little Ponyjahan ne :D Oi että ne oli pienenä ihan mun lempijuttu <3

Jevgeni kirjoitti...

Tajusin olevani tosi taiteellisesti rajoittunu ku mietin tosi kauan että mitä noi esittää ja tajusin bambeiks vasta ku luin :<!

Jatta kirjoitti...

Jevgeni: :D Ei siinä tarvi olla kovin rajoittunut, eipä noi nyt niin selviä ole ;) En mäkään ehkä tajuais ellen olis vääntäny bambiaihetta koko kevättalven, en edes ajatellu että alkuperäistä ideaa ei enää kovin hyvin tuosta erota! Taas opin jotain, oikeasti, hisi että sitä sokeutuu omille jutuilleen :o

Jatta kirjoitti...

hisi -> hitsi

Anonyymi kirjoitti...

Sain hirmuisen kuolaus-uuh-aah-ihana kohtauksen noiden sun maalausten kohdalla! Meilla on kaksi pienta tytarta ja ne varmasti saisivat vastaavan hepulin jos saisin tuommoset heidän huoneisiinsa seinille! Ihania Ihania!

lueskelen blogiasi yhdysvalloista kasin ja ihan salaa :-)

Jatta kirjoitti...

anonyymi: Terveisiä sinne kauas rapakon taakse! Kiva kun tykkäät tauluista :) Ja oikein paljon terveisiä tytöillesi :D Tule toistekki salaa lukemaan <3

Anonyymi kirjoitti...

Noi taulut ovat aivan ihania! :-) Saako sulta tilata niitä ja paljonko maksaisivat?

t.Jenni

Jatta kirjoitti...

Jenni: Voi että miten imartelevaa <3 Noi on valitettavasti ihan yksittäiskappaleita :( Mutta pelastit just mun päiväni :D

Jenni kirjoitti...

Harmi etteivät ole kaupan, mutta kiva jos piristin mieltäsi. :-)