3. heinäkuuta 2011

vaivatonta

Viime viikot ovat olleet täynnä ihania, rauhallisia ja onnellisia päiviä. Iloisia ihmisiä, hymyileviä suita ja hyviä uutisia. Asiat ovat rullanneet painollaan, eikä huomisesta ole viitsinyt huolehtia. Olen yrittänyt nauttia joka hetkestä parhaani mukaan.

Laku

Huomenna täytyy kuitenkin yrittää palata takaisin arkeen. Olen ollut aivan liian vähän töissä talvea ajatellen. Ensi viikon vietän tiiviisti koululla, joten se ei tilannetta ainakaan auta. Aamuyöllä heräsin ahdistavaan tunteeseen, jonka jokainen stressistä kärsinyt varmasti tuntee.

Papu

Koulua on vielä kaksi vuotta jäljellä. On aika hassua panikoida jo nyt sitä valmistumisen jälkeistä aikaa. Mutta toisaalta en malttaisi odottaa, se avaa taas niin monta uutta polkua tallusteltavaksi!

pitsiä

Kouluhommat ovat olleet tänä kesänä paljon hauskempia kuin oletin. Paljon vaivaa, mutta ei niin paljon stressiä eikä tiukkoja määräaikoja. On voinut irroitella vähän enemmän ja tuhertaa kaikkea vähemmän oleellista.

mönjä!

Valusavi, kesäkurssini ydin. Ihanaa mönjää ♥

10 kommenttia:

Ziina kirjoitti...

Mikä patti koirulin jalassa on?

Jatta kirjoitti...

Ziina: Hassua kuinka pattia itse ei enää edes huomaa :) Mutta siis, Lakulla on rasvapatti lihaksen alla ollut jo nelisen vuotta, sitä ei voi poistaa vaarantamatta jalan toimivuutta. Täysin vaaraton eikä haittaa koirulia onneksi mitenkään, kosmeettinen vaiva joka on pysynyt samassa koossa alun kasvamisen jälkeen. Välillä ollaan otatettu ohutneulanäytteitä ettei muutu pahanlaatuiseksi. Meidän oma pallojalka :)

Minna kirjoitti...

Leppoisia kuulumisia :) Minua ihastuttaa tuo ensimmäisen kuvan peitto. Muistan kun se oli esittelyssä ja on aina ihanaa nähdä käsityöprojekteja pitkäaikaiskäytössä.

Jatta kirjoitti...

Minna: Peitto on tosiaan paikkansa löytänyt :) Onnistuin kutistamaan nojatuolin oman tyynynpäällisen pitokelvottomaksi pesukoneessa.. Onneksi on kaunis korvike olemassa :D
Minäkin pidän tosi paljon kun käsitöitä esitellään jo käytettyinä! Saa kuulla vähän siitä kuinka mieleinen on ollut ajan kuluessa, käyttökestävyydestä ja muustakin :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi miten upeita kuvia. Mukavaa kuulla, että sinulla menee elämässä hyvin.

WeirdRockStar kirjoitti...

Kannattaa ratsastaa tapahtumien alloilla, muina naisina. Nokka kohti tulevaa ja tyynesti luottaen. Sinä olet jo polulla.

TeSa kirjoitti...

Tsemppiä koulutyöhön.
Minulla on jäljellä vielä vuosi. Välillä herään samoin ajattelemaan, mitäs sitten.
Valusavi tuli tutuksi toukokuun lopulla.

Jatta kirjoitti...

enkulin käsityöt: Kiitos kaunis :) Hyvin menee sinullakin, joten nautitaanpas nyt sitten oikein olan takaa <3

WeirdRockStar: Ja sinä olet sitten ihana :) Tsemppiä sullekkin sinne ihan kamalasti! Minä yritän olla murehtimatta liiaksi tulevaa, parhaani mukaan ;)

TeSa: Teittekö muuta kuin slumppausmuotteja? Minä olen tehnyt kaikenmoisia kokeiluja, saas nähdä tuleeko mikään valmiiksi asti :D
Toivottavasti sinullekkin se tulevaisuus aukeaa sitten ensi vuonna, minä olen ajatellut että se viimeisin suunta taitaa löytyä vasta sitten lopputyötä tehdessä. Toivottavasti :o

Tanja kirjoitti...

Kivoja kuvia taas laitoit, tietenkin koirakuvat (siis Rakas Papu), mutta erityisesti tuo savi on niin houkutelevan näköistä, vaikken mä siitä mitään osaisi tehdäkään.

Jatta kirjoitti...

Tanja: Papulta terveisiä ja hännänheilutuksia :D
Valusavi on ihanaa, melkein tekisi joskus mieli maistaa, lurps! Lasitteet on kans aivan syötäviä koostumuksiltaan ja väreiltään, tosin vaarallisen myrkyllisiä :o