27. kesäkuuta 2012

kesäkoruja

Olen kehittänyt ihan kamalan nälän väreihin. Syvää turkoosia, kirkuvaa pinkkiä.. mistä kummasta tämä on oikein peräisin?! Minä, murrettujen sävyjen ja ruskean suurkuluttaja! Onkohan tämä vaarallista? Kaappiin on jo eksynyt ihan hurjan värisiä vaatteita ja puren hammasta jotten tee ihan typeriä hankintoja hurahduksissani. Sitä kun saattaa olla talvella jo ihan eri mielihalut ja sitten kyllä harmittaa.

Olen nykertänyt koruja värinhimoissani kymmenissä sävyissä, ja parhaiten onnistuneita listailin myös kauppaan muidenkin iloksi.


Yllä korvakorut, joissa olen käyttänyt virkkaamiani kukkia sekä oliivin vihreitä kvartsibrioletteja. Korvakoru on kokonaisuudessaan noin 6cm korkuinen. Mitkään koruistani eivät sisällä nikkeliä.


Kaulakorussa halusin yhdistää ihanan hedelmäisiä sävyjä. Kaikki kukat on kevyesti kovetettu, eivätkä ne pyöri nurinperin kaulassa pidettäessä.


Sormuksen pohjana on säädettävä sormus, joka on melko taipuisaa metallia. Sormuksien kukat ovat vähän suuremmiksi virkattuja kuin muissa koruissa, ajattelin että näin niihin saa vähän enemmän näyttävyyttä.


Viimeisenä ihan ehdottomat suosikkini, keltaiset kukkaset kruunattuna äitini (entisen) hippavyön helyillä. Ahh, keltainen osuu ja uppoaa täällä just nyt ihan parhaiten!

17 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Oih, aivan ihania! Toivottavasti eivät ihan heti kaupasta lopu.

Jatta kirjoitti...

Kiitos kovasti :D

Mollie kirjoitti...

Ihastuttavia koruja!

Kate kirjoitti...

Aivan ihania, tilaan heti kun osaan päättää värin minkä haluan :)

Mukavaa kesää teille! Ai niin, kansa vaatii kuvia uudesta kodista tai remontista...

Jatta kirjoitti...

Kiitos Mollie :)

Jatta kirjoitti...

Kiitos ja samoin teille! Meidän koti on vielä aika vaiheessa, mutta pitäis kyllä räpsiä jotain kuvia.. Koko ajan vaan ajattelee, että kun ei ole verhoja eikä ole sitä ja tätä vielä ;)

Jatta kirjoitti...

Niin ja kansalle vielä extraterveiset täältä molemmilta!

Tess kirjoitti...

Ihania koruja!

Melkein kuin omia ajatuksiani tuo kirjoituksesi värien suhteen. Olen jo useamman kuukauden ajan tuijotellut kaikkia pinkkejä ja turkooseja juttuja. Punainen kausi mulla on ihan selkeästi menossa ja siitä väristä olen tykännyt aiemminkin. Nyt sitten vain räikeät ja vauvan pinkit meinaa ottaa valtaansa..niin ja se turkoosi. Välillä joutuu ihan tosissaan ravistelemaan omaa pääkoppaansa, että olenkohan ihan tosissaan. Mun värivalinnat ovat kuitenkin yleisesti ottaen melko neutraaleja. Mieli kaipailee vissiin piristystä.

Neulisti kirjoitti...

Upeita koruja. Tällaisina hetkinä sitä haaveilee, että olisi korvissa reiät. :)

Jatta kirjoitti...

Eikö olekkin jännä juttu tuo värien imu! Ajattelin itse myös että kaipaako tässä jotain piristystä, mutta tämä vaan pahenee koko ajan eikä meinaa mennä ohi :o Kiva kuulla että muillakin neutraaleilla on moista "ongelmaa" :)

Iso halaus sinulle ♥

Jatta kirjoitti...

Ooh! Reiätön näinä lävistyksien luvattuina päivinä!

Mie olen joskus toivonut, ettei olisi reikiä. Korvalehteni kun ovat mallia apina, ja reiät kummassakin korvassa ihan eri kohdissa :P Oli siinä rei'ittäjällä tähtäämistä kun vedin päätäni pistoolilta pois aikoinaan.. Silloin pienenä tyttönä kun ne korvikset oli ihan pakko saada kun naapurin Ellukin sai :D

Anne kirjoitti...

Kauniita kauniita. Ei voi muuta sanoa.

Jatta kirjoitti...

Voi kiitos kehuista Anne :)

Vilma kirjoitti...

Oha ne nii nättejä että. Vielä kukalla koristetut pinnit samaan sarjaan, niin collection alkaa olla siinä. :)

Jatta kirjoitti...

Ihan tosi, hmm.. :D

Sini kirjoitti...

oi,oi,oi kuinka kauniita ja herkkiä koruja!

Serayna kirjoitti...

Varsinkin ekojen korvakorujen väriyhdistelmä on mahtava!