16. heinäkuuta 2012

heinäkuussa

Aika menee niin kamalan nopeasti kun on kivaa. Sitä suunnittelee vapaapäivinä tekevänsä sitä sun tätä, mutta eihän sitä koskaan kaikkea kerkeä. Olen huomannut olevani sunnuntaisin kyrsiintynyt siitä, että maanantai kolkuttelee oven takana.


Se, että arjen alkaminen nyppii, on minulle oikeastaan aika epätavanomaista. Luulen, että kolme vuotta koulua työn ohessa alkaa vaatia veronsa. Olen suoraan sanoen aika poikki. Vaikka koulu onkin superhauskaa, viime vuosi oli uuvuttava. Hyvä että luokkakaverit ovat kohtalotovereina, vertaistuki on verratonta :)


Onneksi loppusuora jo häämöttää - syksyllä starttaa viimeinen vuosi! Rankkaa tulee varmasti, mutta vaivan arvoista. Ja ensi kesänä mulla on LOMA, oikea loma!

Ihania heinäkuisia päiviä kaikille, työn raskaan raatajille sekä lomalaisille 


Villasukat löytyivät muutossa, olen neulonut ne ennen koulun alkua (!!!) Muistaakseni Maijasta ja Smartista tai Sisusta.. tennarit on ihanat Muhut lahden takaa.

23 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Ihanat kesävärit villasukissasi, ja toki myös tennareissa :). Tsemppiä ja jaksamista viimeiseen kouluvuoteen, se hujahtaa ohi, ennenkuin huomaatkaan ;).

Iina kirjoitti...

Kauniisti neulottu sukat. :)Minuaki nyppii kovasti, että maanantaina tuli jo lyhyen viikonlopun jälkeen. :/

Sini kirjoitti...

Kauniit sukat! Viimeinen kouluvuosi hujahtaa ohi todella todella nopsasti. Lopussa tuleekin jo haikea olo...nytkö se jo loppuu. Hyvää kesää!

Heidi kirjoitti...

Olen samoissa tunnelmissa! Välillä tuntuu raskaalta opiskella ja käydä samalla töissä, eikä tietoakaan lomista. Mutta vuosi minullakin enää jäljellä! Ja onpa kivat kesäsukat ja tennarit, saatan matkia tuota raidoitustapaa jossain vaiheessa :) .

Jatta kirjoitti...

Kiitos kovasti tsempistä! Niin se vaan tämäkin maanantai on kääntynyt hymyn puolelle vaikka eilen ketutti ;)

Viimeisestä kouluvuodesta en uskalla sanoa mitään, olen aika kauhuissani sen suhteen.. Se taitaa mennä ohi vähän liian nopeasti mun mielestä!

TeSa kirjoitti...

Nopeatempoinen opiskelu ja työt vaativat aina veronsa. Iloa loppurutistukseen.
Ihanan raikkaat sukat.

Jatta kirjoitti...

Voi tsemp sullekkin! Kyllä se kai siitä, kohta voi jo odotella seuraavaa viikonloppua ;) Ja kiitos kehuista ♥

Jatta kirjoitti...

Mulla on jo nyt haikea olo, nyyhkis.. Haluttais jopa jarrutella; osa luokasta aikoo viivästyttää valmistumista ja opiskelee vielä yhden lisävuoden kun siellä on niin hyvät tilat ja opettajat. Tuntuu ihan hullulta että se on kohta ohi.

Hyvää kesää teillekkin ihan koko perheelle!!

Jatta kirjoitti...

Älä muuta sano... mutta onneksi on viimeinen vuosi sullakin alkamassa! Kyllä me tästä selvitään :)

Kiitokset myös kehuista, raidoitustapaa saa matkia :D

Jatta kirjoitti...

Sinä sen kyllä tiedät Terhi, ihan hirmuiset onnittelut sinulle valmistumisen johdosta! Olet ihanan uutterasti blogannut koulutöitäsi, niitä on ollut ilo seurata. Taitava nainen :)

Minna kirjoitti...

Kauniit sukat, ja hienot värit! Sellaista se on. Kivakin vie voimia, jos ei ehdi kunnolla palautua, eikä opiskelu työn ohessa ihan helppoa ole. Intoa ja voimia viimeiseen opiskeluvuoteen!

Anonyymi kirjoitti...

Miten ja mistä olet tuo kivat lenkkarit tilannut?

Liza

Jatta kirjoitti...

Lenkkarit voi tilata osoitteesta http://rahvusmeened.ee :)

Jatta kirjoitti...

Ihan totta turiset. Palautuminen on tärkeää!

Kiitokset kehuista :)

Saijja kirjoitti...

Tsemppiä viimeiseen kouluvuoteen!! Mulla on nyt elämäni eka kesäloma, joka on kesällä, se on lomaa ja siitä saa rahaa... tarvi päästä 35v ikään et tämmöinen ihme tapahtu. Palkattomalla vapaalla olen ollut, samoin äitiyslomalla mutten laske niitä kesälomaksi, kun ei se ole normiin semmoista "muutosta". Nyt on se loma, kesäloma, voin sanoo et olen kesälomalla :)
Että hyvää on hyvä odottaa ;)

santra kirjoitti...

Ihanan pirtsakat sukat. Noita muhu tennareita oon netissä joskus ihaillut.

Jatta kirjoitti...

Oi, onnea mahdottomasti kesälomasta! Se on kyllä mahtava tunne, ennen koulun alkua sain muutamana kesänä kokea moisen :) Nauti, ja paljon :D

Jatta kirjoitti...

Kiitos! Muhut on kyllä ihkut, tilasin ne heti silloin kun tulivat myyntiin. Oliskohan nelisen vuotta sitten.. Miten tämä aika menee niin nopeasti?!

Vilma kirjoitti...

Miten ihmeessä sä olet onnistunut osumaan noin kesäiseen päivään kameran kera, että kuvissa näyttää ihan lämpimältä eikä tältä tyhmältä kylmältä ja sateelta, mitä koko "kesä" on ollu? :) Mahtavaa löytää valmiita uusia neuleita omista kätköistä. Vähän kuin joulu keskellä kesää.

Otapa nyt iisisti sen koulun kanssa. Hengitä. Mieti. Kuuntele itseäsi. Ja sitten teet ihan oman päätöksen, kuinka viet homman loppuun.

Jatta kirjoitti...

Hyvin osasin kyllä ajoittaa kuvauksen yhtenä päivänä, takapuoli siinä kyllä kastui :D Tyhmä sadekesä, murr..

Kiitos noista loppusanoista <3 Kyllä tää tästä.

TeSa kirjoitti...

Kiitos sinulle.

Heidi kirjoitti...

Lauantaina on niin poikki ettei jaksa mitään ennen iltaa.. ja sunnuntaina jaksaa jo enemmän, mutta illalla alkaa jo masentaa kun seuraava päivä on se maanantai.. Näin ne viikonloput itsellä menee. Lauantait mies on antanut mun olla ja nykertää omiani ja sunnuntaisin nykerretään ulkona yhdessä. :) Ei oikein viikolla tule mitään tehtyä..blogin kirjoittelukin jäänyt, ei varmaan kukaan enää käy edes lukemassa, niin hiljaista vaikka otsake lupaili muuta, noloa.

Jatta kirjoitti...

Tutulta kuulostaa! Mutta viikonloppuna toisaalta täytyisikin latailla akkuja :)

Kyllä siellä blogissa käydään, usko pois! Ei aina ehdi ja jaksa päivittää usein, elämäntilanteet muuttuu. Ei kannata ressata ♥