25. huhtikuuta 2013

remix!

Kaikkien aikojen lempiohjeeni neulemalleista taitaa olla Hannah Fettigin Whisper Cardigan. Olen neulonut sen peräti kolmesti, ja korvaavan mallin tarmokkaasta etsinnästä huolimatta päätin neuloa sen vielä neljännen kerran tänä kesänä. Langat on jo tilattu.. kröhöm..
Ensimmäinen Whisper vuodelta 2010 on palvellut kerrassaan loistavasti! Lanka saisi olla laadukkaampaa ja pehmeämpää, mielellään ohuempaakin, mutta neule on kovasta käytöstä huolimatta kuin uusi. Silti unelmoin tekeväni Novita Floricaa laadukkaammasta langasta vielä joskus samansävyisen korvaajan. Semmosen pehmeän pumpulisen mutta napakan ja laskeutuvan..


Tämä aika vuodesta saa mulla aina koruntekosormet syyhyämään. Eipä siinä, voiko kivoja koruja nyt oikeastaan olla edes liikaa? Tai kenkiä? Hehee :P
Kesämekkoon ei vielä tarkene sujahtaa, mutta kyllä kovasti himottaisi! Tai no voihan sitä pukeutua miten tykkää, mutta kun naama menee palelusta laikukkaaksi, hampaat kalisee ja huulet sinertää, on siitä hemaisevuus kaukana :D Yhden hepenen uskalsin sentään koeajaa farkkucaprien avustuksella! Mekko on saatu SheInsidelta ja löytyy täältä.


Kirkkaat värit hiipivät vaatekaappiin viime kesänä kuin salaa, ja ilmeisesti ne aikovat tehdä joukkoinvaasion tänä vuonna. Mikäs siinä, sopii se pinkki ruskeankin kanssa!


edit: Oh I almost forgot my foreign readers! So, my all time favourite pattern must be Hannah Fettig's Whisper Cardingan since I am planning to knit fourth one this summer ;) High recommendations!

9 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Täytyy siis olla hyvä ohje, pitääpä laittaa muistiin!

Jatta kirjoitti...

Ohje on oikeasti vallan nerokas! Vähän sitä silti tarvi minunkin muokata omalle kropalle sopivaksi, Ravelryssa saa tosi hyviä vinkkejä muiden toteutuksista!

Marilla kirjoitti...

Ihana neule, mutta myös ihana mekko!

Siispä kiitos linkistä SheInsiden sivuille. Oletko tilannut tuolta usein ja onko kaikki sujunut mallikkaasti? Tuleeko noihin varsin kohtuullisen näköisiin hintoihin vielä verot päälle?

Jatta kirjoitti...

Verojen kanssa on kyse aika sattuman kaupasta. Tulliselvityksiä ei tarvitse tehdä itse ja niitä ei aina pyydetä, mutta joskus paketti jää tulliin ja selvitykset pyydetään.
Mulle on tullut sponsoripaketti blogin kautta tuolta nyt muutaman kerran, ja kahdesti paketti tuli suoraan postiin ja kahdesti olen maksanut vaatteista verot. Ihan arpapeliä siis!

Mä olen tykännyt ihan kamalasti SheInsiden vaatteista, mutta voisin varoittaa että kokomitoitus on tosi nafti tämmöiselle länsimaalaiselle!

Jonna kirjoitti...

Miulla on ollut tuo Whisper Cardigan to do listalla vuosia... huoh. Mutta josko pian. Ihana on myös tuo mekko <3 Kirkkaat värit on paikallaan välillä, piristävät kummasti :)

Jatta kirjoitti...

Voi älä ota paineita, kaikilla on listalla odottelemassa yksi jos toinenkin neule vuoroaan ;D
Ja kirkkaat värit on kyllä niin terapiaa!

Tuuli kirjoitti...

Ihanan pinkki väripiristys tuo asukokonaisuutesi! Ovatko nuo korun ruusut virkattuja? :)

Jatta kirjoitti...

Kiitos :D Ja juu, virkattuja ovat! Samoin kovetettuja jotta pysyvät kuosissa paremmin. En varmaan kyllästy näihin kukkakoruihin koskaan!

Anonyymi kirjoitti...

Ootko itse ostanut SheInsidestä mitään? Tuntuu, että tosi monet bloggarit saavat ilmaispaketteja tuolta. Siitä hyvästä, että mainostavat kyseistä puotia.