19. huhtikuuta 2013

tosi style

Kevät kevät kevät! Joka kerta sen toivottaa yhtä ilolla tervetulleeksi, naama kestovirneessä   Satakoot, kunhan lämpötila vaan pysyy plussan puolella. Kaatosateen ropina nyt vaan on ihan parhautta, vaikka se vähemmän naurattaakin bussipysäkillä värjötellessä. Niin ja linnut, linnut on tulleet ihan pöpeiksi! Jatkuvaa laulantaa, voi että mää tykkään :)


Keväisin kaikki värikäs miellyttää silmää. Niinkuin esimerkiksi kukkakankaat on nyt tosi kova juttu! Ylläoleva löytyi alennuspinosta, ja haluaisin tehdä siitä ihan kaikkea mahdollista. Eihän kangas tietysti kaikkeen riitä, joten joku päätös tarvis saada aikaiseksi..Vaikka yöpakkaset alkaa olla jo vähäksi aikaa historiaa, tämmöinen palelija tarvitsee aina lisälämpöä. Alpakasta neulotut Helunan hörselöhousut pelastaa hamepäivän, nämä on olleet kovassa käytössä valmistumisestaan saakka.


malli: oma sovellus, lyhennetyillä kerroksilla ja ilman saumoja
lanka: Novita Luxus Alpaca, 470 g
puikot: 2,0 mm
koukku: 2,5 mm
muuta: samettinauhaa n.30cm, Ravelryssa täällä

Onhan nää aika huvittavat :D Mies sanoi, että näyttää Mozartin soittopöksyiltä. No, ei niitä kukaan näe ja hanuri pysyy lämpimänä! Niin ja Papun mielestä emäntä villahousuissa on kerrassaan viihdyttävä.


Koska en ole tainnut mainita sanallakaan opinnoista piiiitkään aikaan, niin kerrottakoon, että opintopisteeni täyttyvät toukokuussa. Valmistuisin, mutta päättötyö :P Mulla ei ole vielä edes aihetta! Armahdin itseni, ja päätin venyttää opintoja. Tarkoitus olisi saada paperit kouraan jouluksi, mutta paineta ei aiota ottaa. Mulla on tällä hetkellä nimittäin tosi kiva työpaikka, jossa aloitin jo syksyllä, eikä kiirettä yhtään minnekään :)


Spring is finally here, but I still needed something to keep my hiney warm!

21 kommenttia:

Lilja kirjoitti...

No nää on kyllä söpöt! Ja hyvä idea, just pari päivää sitten valittelin että tuulee hameen alle. Onko ongelmaa sähköisyyden kanssa?

Tiina kirjoitti...

Voi, miten kauniit pökät! Hassut ehkä, mutta varmasti ihanan lämpöiset. :)

Jatta kirjoitti...

Tuulee hameen alle :D Ihan tosi, voiko olla inhottavampaa!
Sähköisyyttä ei ole ollut, mutta olen kyllä huuhteluaineen suurkuluttaja, joten johtuisko siitä sitten? Kutinaongelmia sen sijaan on jos laittaa liian ohuet sukkahousut alle..

Jatta kirjoitti...

Voi kiitos! Kyllä näillä kelpaa hulmuttaa helmoja :)

Eicca kirjoitti...

Ihanat pöksyt! Määki haluun!!

Jatta kirjoitti...

Kiitos! On noihin ohjeitakin olemassa, suosittelen omien tekemistä ;)

Mä muuten nyt vasta tajusin, että tuossa kuvassa mun kyynärpää näyttää ihan tissiltä :D

Jonna kirjoitti...

Ihanat Helunat ja ihana Jatta ♥ En ole aikoihin tainnut mitään kommentoida, mutta aina kyllä täällä vierailen kun päivitöt. Ja välillä vähän muutenkin inspiraatioo hakemassa ;) Hienoa, että opintopisteet on pian kasassa! Kyllä se lopputyökin sieltä sitten aikanaan syntyy :)

Jonna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jatta kirjoitti...

Voi kiitos <3 Ihana kuulla että piipahtelet vaikka täällä on välillä ihan kuollutta :P Ja kiitos kuule tsempistäkin hirmuisesti, kyllä se siitä vaikka aluksi niin otti pannuun kun en vielä saanutkaan valmistuttua ;)

Sini kirjoitti...

Ihanat pökät! Hieman repeilen tolle yhden lauseen pituiselle englanninkieliselle tiivistelmä :-D

Taigaduu kirjoitti...

Hassut pöksyt, mutta varmasti mukavat ja käyttökelpoiset! Kerro, mitä keksit tuosta kukkakankaasta :)

Jatta kirjoitti...

Kiitos Sini! Ja mun jutuille nyt yleensä on hyvä nauraa :D Katsos kun lyhyesti yrittää laittaa laiskuuttaan ;)

Jatta kirjoitti...

On kyllä oikein miehenkarkoittimet nämä mun pökäni juu!

Kangas on melkein varma mikä se haluaa olla, pitäis vaan ottaa sakset käteen ja panna leikaten :) Varmasti esittelen luomuksen, on toi niin ihana kangas kerta!

Tanja kirjoitti...

Voih...pöksyt on epäilemättä hyvät, mutta silti parasta on Papu. <3

Jatta kirjoitti...

Papulta terveisiä!! Se on reppana jo ihan vanha köpö <3

Sanni kirjoitti...

Noissa on kyllä ollut tikuttamista! Mutta varmasti vaivan arvoiset.. Mäkin katoin, että ompas Jatta rohkeasti ilman rintsikoita kuvassa, mutta päättelin sitten että sen täytyy olla jokin käden osa mikä kuvassa näkyy! :)

Jatta kirjoitti...

Olihan niissä, mutta tosiaan vaivan väärti!

Ei sitä nyt tissisilleen viitti kuvia ottaa :D Kyllä pääsi itsellä oikein röhönaurut kun huomasin tuon! Mutta olkoon nyt täällä sitten muistona ihan ittelleni ;)

-P- kirjoitti...

Ihastuttavat villurit! Tarvis omalle ukkokullallekin tehdä vastaavat miesten versiot, se kun tykkää talvella hiihtää....!

Merjuli kirjoitti...

Hei upeaa, että oot saanut opintopisteet kasaan! Tunnut kovin aikaansaavalta sekä opinnoissa, että askartelu/ompelu/neulonta/virkkaus/muulla tekemis -rintamalla. Plus sulla on mielekäs työpaikka. Se on parasta.
Mun piti valmistua jouluna, mut hyvällä säkällä tänä jouluna... Vaikeinta on saada harjoittelupaikka ja päästä työelämään. Sulla on mun mielestä asiat siis tosi hyvin! :) Hyvä Jatta, go! :D

Jatta kirjoitti...

Oi! Mä haluan nähdä ne :D

Jatta kirjoitti...

Voi kiitos <3 Mutta eihän tämä blogi kuitenkaan ihan koko totuutta kerro, kiire ja stressi täälläkin vaivaa melko usein. Kaikkea kun ei vaan voi ehtiä!

Tsemppiä harjoittelupaikan etsintään, ne on kyllä kiven alla, ainakin jos ei ilmaiseksi halua työskennellä :/ Ja alan työt on vain kaukainen unelma mullekin, tämä nykyinen passaa vallan mainiosti just nyt :)