31. toukokuuta 2013

pakko olla bling

Mulla kuulkaas alkoi tänään kesäloma!! Ensimmäinen sellainen neljään vuoteen, vau :) Tähän loman kärkeen "päätin" sairastua kunnon flunssaan kuumeineen, pitää saada ikävät asiat alta pois että voi keskittyä olennaiseen! Loman kohokohtana on reissu Berliiniin jonne suuntaamme miehen kanssa 10.6. Ooh mitä ihanuutta tässä onkaan tiedossa seuraaville viikoille  Onnentyttö!


Työn alla on ollut jo jonkin aikaa pieni tutoriaali tänne blogiin. Taannoiset lapasia koristaneet rusetit keräsivät paljon kiinnostusta ja pyyntöjä jonkinlaisen ohjeen kirjoittamisesta. Nyt ohje on koeneulonnassa, ja läpsäytän sen nettiin varmaan jo ensi viikolla. Pienet sille, viime ohjeesta onkin vierähtänyt kohta kaksi vuotta!


Ohje on tehty isommalle rusetille kun lapasissa käyttämäni, mutta siinä on silmukkamäärät myös pienemmälle versiolle. Halusin tehdä tällaisen suuremmankin version jonka saa tukkaan tai rintapieleen, asustehullu mikä asustehullu..


Neulomisessa käytetyt puikot ovat 1,5 mm ja lanka Svarta Fåretin minikeriä. Ravelrysta projekti löytyy täältä.

Tämä mun harakkuuteni on kyllä hurjaa. Kaikki mikä kiiltää kiinnostaa! On hauskaa olla oman elämänsä discopallo muulloinkin kun pikkujouluaikana :D

(paita ja kaulakoru saatu blogin kautta, SheInside)

Ihanaa viikonloppua kaikille! Ainakin säät suosivat, on tämä vaan aika nannaa talven jälkeen ♥ Pus!


I have been working on a small tutorial for knitted bow, I try to publish it soon!

16 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Oi Berliini ♥ Mahtavaa reissua!

Aaire kirjoitti...

Will it be in English? P.S. I love your felted mittens with golden bows!

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiinnostavaa kuulla yhteistyöstäsi SheInsiden kanssa. Mikä putiikki se on jne.

Jatta kirjoitti...

Kiitos Jonna :D Olen ihan täpinöissäni!

Jatta kirjoitti...

Thank you! And yes, I will translate tutorial eventually :)

Jatta kirjoitti...

Toki! SheInside pyörittää toimintaansa Kiinasta käsin, ja heidän toimintansa perustuu käsittääkseni muiden vaatemerkkien jäännöserien massaostoon ja jälleenmyyntiin. Yleensä nettisivuilla on siis muiden merkkien mainoskuvat ja vaatteista saattaa löytyä niin Asoksen, Gantin tai vaikka HenkkaMaukan tuotelappuja. Laatu vaihtelee laidasta laitaan, myynnissä on ns. massalumppua ja sitten taas toisaalta todella laadukkaita ja hyvinommeltuja juhlamekkoja. Jos osaa ja jaksaa seuloa päivittäin saapuvia eriä läpi kriittisellä silmällä, sieltä saattaa löytyä todellisia outlet-helmiä!

Tilaaminen maapallon toiselta puolelta on aina hieman vaivalloista ja hankalaa, joskus pakettia saa odottaa jopa yli kuukauden. Välillä toimitus tapahtuu viikossa, eikä tämä riipu mitenkään postitusajasta, paketit vaan jäävät joskus johonkin ihme limboon matkan varrella. Palauttaminen ja tuotteiden vaihtaminen on käytännössä mahdotonta, joten ostaminen on aina riski, mutta mun mielestäni joskus riskin arvoinen.
Koot SheInsidella on tosi istuvia, ja kokovaihtoehtoja on useimmiten vähän. Monesti vaatteessa lukee "one size" ja on annettu epämääräiset mitat. Minä, pitkä ja muodokas nainen, olen aina onnistunut valitsemaan oikean kokoisia vaatteita, mutta olen kuullut ettei kaikilla ole ollut ihan yhtä hyvä tuuri. Tässä tulee vastaan taas se palauttamisen/vaihtamisen vaikeus.

Mitäs muuta.. olen ollut yhteistyöhön oikein tyytyväinen ja onnellinen kun mulle on tällaista mahdollisuutta tarjottu. Voin suositella SheInsidelta tilaamista oikein lämpimästi omien kokemuksien pohjalta. Pitää vain omata vähän alehaukan silmää ja uskallusta ;)

TeSa kirjoitti...

Ooh, söpöö.
Ihanaa kesälomaa sinulle. Uskon, että osaat nauttia vapaastasi.

Jatta kirjoitti...

Kiitos paljon :) Yritetään ainakin!

tiikeriankka kirjoitti...

Kävin juuri Berliinissä ja hurahdin kangaskauppaan nimeltä Frau Tulpe. Onko tuttu? Googlaamalla löytyy, osoite muistaakseni Veteranstrasse 19. Pieni liike mutta täynnä toinen toistaan ihanampia kankaita, pussukoita, nauhoja jne. Vieressä on kiva puisto (ollaanhan Berliinissä) ja lähistöllä tosi hip ravintola- ja putiikkikatu Kastanien Allee. Suosittelen! :)

Jatta kirjoitti...

Oi kiitos vinkistä! En ole vielä kerinnyt katsella noita lanka- ja kangaskauppoja ollenkaan :o Pitäisi tehdä lista niistä, tosin malttaakohan niissä kauheasti kierrellä kun on niin paljon nähtävää :D

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta SheInsidesta vielä;
"saatu blogin kautta", tarkoittaako se että saat tuotteet ilmaiseksi kun mainitset ne blogissa (tai käytät kuvissa)?
Mitä kautta yhteistyö on alkanut?

Kivaa blingblingiä ;o)

Kaunista kesää toivottaen Aino

Jatta kirjoitti...

Juu, maininta "saatu blogin kautta" tarkoittaa tosiaan sitä, että tuote on saatu ilmaiseksi sillä tarkoituksella/ehdolla, että jossain vaiheessa mainitsen sen täällä blogissa. SheInside lähestyi viime vuonna minua ehdottaen yhteistyötä, ja siitä se sitten lähti! Aluksi juttu tuntui todella vieraalta, mutta kun tutkin asiaa huomasin kuinka monen blogin kanssa he jo olivat yhteistyössä, ja tuumasin miksipäs ei.

Kaunista kesää sinulle myös Aino!

Jepa kirjoitti...

Kerrassaan upea BLINGBLING-asu! :) Noita korkkareita himoitsen!!!! :D

Anonyymi kirjoitti...

WAU mikä hame ja mitkä korot :-) ihan randomilla löysin sun blogin ja täytyypä jäädä seuraileen!

Jatta kirjoitti...

No ku meillä on se sama bling-maku :D :D

Jatta kirjoitti...

Kiva kun löysit ja tervetuloa seurailemaan :)