27. kesäkuuta 2013

Peggy Sue

On sitten ilmoja pidellyt! Mun mielestä tietenkin ilmat on justiinsa kohdillaan, vaikka työpäivän jälkeen onkin tavallista raadompi ja enemmän suihkun tarpeessa. Mutta tiedän, että jotkut teistä rakastavat tätä tropiikin lämpöä ihan yhtä vähän kuin minä rakastan talvea, joten koittakaa jaksaa  Syökää jäätelöä! Paljon jäätelöä!! Oma ennätys tällä "kaudella" on 8 jäätelöpuikkoa/vrk, ja nyt puhutaan siis ISOISTA puikoista :D Juodakin pitää muistaa, mulle se on onneksi ollut aina tosi helppoa, mutta symppaan niitä jotka joutuvat taistelemaan tarvittavan määrän alassaannin kanssa. Vesimelonia kehiin! Niin ja kyllähän tää kohta jo loppuu (nyyyyyh)!

Nyt ei ole ollut pahemmin villatakeille huutoa, mutta Berliinissäpä oli! Villapallo ehtikin takin jo bongata matkapostauksesta, nyt parempaa esittelyä uusimmasta isosta neuleesta!


malli: oma, mutta paljosta velkaa Linda Wilgusin Peggy Suelle
lanka: Gjestal Maija, 450 g
puikot: 2,5 mm
muuta: napit Eurokangas, Ravelryssa täällä

Tämä neule sai inspiraationsa valmiista mallista, mutta käänsin sen tapani mukaan neulottavaksi helmasta ylöspäin ja istutetuilla hihoilla. Olen lopputulokseen tosi tyytyväinen, ainoa miinus on ihan pikkuisen liian suuri koko. Olisi pitänyt tehdä istuvampi!


Tämän takin ihan ehdoton "juttu" on tuo palmikkomallineule kaikkien reunojen huolittelussa. Aion käyttää sitä vielä jossain muussakin työssä, varsinkin nappilistat ovat suorastaan syötävän ihanat!


Neuleen väri on myös ihana. Niin arkinen, kuin kaurapuuro, mutta minä alan himoitsemaan justiinsa tätä sävyä jostain syystä neuleissa ihan joka keskikesä. Jännä kuinka sitä toistaa itseään vuodesta toiseen joissain asioissa! En varmaan olisi montaakaan niistä toistoistani edes huomannut, ellen pitäisi tätä blogia :) Joskus asiat pitää kirjoittaa alas ennenkuin ne oikeasti tajuaa.(mekko saatu blogin kautta SheInsidelta)


Kiitokset vielä edellisen päivityksen mahtavista kommenteista! Ootte ihania 

15 kommenttia:

sndra kirjoitti...

Ooh! Sydämeni taisi ottaa harhalyönnin tämän kauneuden nähdessäni. Väri, napit, palmikot, koru, vyö - oih, niin herkkää ja somaa.

Jatta kirjoitti...

Kiitos! Mä aloin miettimään, mistäköhän tuo vyö on alunperin. Muistaakseni se tuli jonkun Seppälän tunikan mukana viitisen vuotta sitten, on ollut tosi kovassa käytössä!
Napit oli tosi hankala löytää, kävin monessa paikassa ennenkuin olin tyytyväinen. Napit on tärkeä asia ;)

Jonna kirjoitti...

Kaunis ♥ Kertoisitko myöhemmin kokemuksia tuon Maijan kestävyydestä. Itse tein siitä sukat joskus kauan sitten ja lanka nyppyyntyi ja neule löpsähti muutaman käyttökerran jälkeen :/

Lotta kirjoitti...

Ihana!

Ratkoja kirjoitti...

On se vaan kaunis!

Anonyymi kirjoitti...

Suloista ja söpöä <3 -äippä-

Jatta kirjoitti...

Kiitos :) Mutta voi ei tuota kestävyyttä!! Mulla on nimittäin ostettuna Maijaa neulemekkoon, mä en kestä jos se nyppyyntyy nopeasti :( Oi voi.. toivotaavn parasta..

Jatta kirjoitti...

Kiitos :D

Jatta kirjoitti...

Voi kiitos kovasti <3

Jatta kirjoitti...

<3 <3 <3

Jepa kirjoitti...

Tosi nätti! Minäkin tykkään noista palmikkoreunoista! :)

Timanttu kirjoitti...

Aivan ihana neuletakki. Noi palmikot todellakin viimeistelee neuleesi.

Jatta kirjoitti...

Kiitoksia :) Eikös ookkin vaan suloiset!

Jatta kirjoitti...

Eikös vaan! Kiitos kovasti kehuista ;)

Jonna kirjoitti...

Ehkä se miun Maija lanka oli jotain maanantai lankaa, pidän peukkuja kestävyyden puolesta :)