2. elokuuta 2013

se neljäs

Itsensä toistaminen voi olla tylsää, mutta ei tässä tapauksessa. Jos malli on tarpeeksi täydellinen, se kestää neljännen neulomiskertansa!

(mekko on saatu lahjaksi, SheInside)

malli: Whisper Cardigan by Hannah Fettig
lanka: Gjestal Spire, 216 g
puikot: 2,5 mm
muuta: Ravelryssa täällä


Tämä on ohuin lanka josta olen tämän mallin koskaan neulonut, ja päädyin kokeilun kautta tekemään hihat tasona. Minipyöröillä käsiala oli ihan kammottavan epätasaista, ja tasona sain vasta tasaista ja laadukasta pintaa aikaiseksi. Muuten neulominen oli sujuvaa ja aivotonta, helppoa päästellä menemään kun tietää valmiin neuleen olevan varmasti just eikä melkein!


Hihojen reunat ja helman tein vanhaan tapaan nurjien kerrosten kanssa, rullaamisen estämiseksi. Reunojen rullaaminen sopii mielestäni kivasti tähän malliin, joten niihin en tehnyt muutoksia.Ostin tämän langan ihan puhtaasti värin vuoksi, en ole löytänyt näin hemaisevaa sinistä muista merkeistä. Sukkalankahan tää taitaa olla, mutta haitanneeko tuo kun se ei edes kutita! Viime kesänä hankitut kengätkin sopii just eikä melkein :D


Tasapainoilen tuossa meidän tulevan polun kivien päällä, täällä on pihaprojekti aina vaan kesken. Voiton puolella jo ollaan, josko tänä viikonloppuna saatais taas hommia eteenpäin!

Kivaa viikonloppua kaikille 


My latest cardigan and matching heels :)

26 kommenttia:

MRSQ kirjoitti...

Ihanan pirteä olet asusi kanssa ja muutenkin!! :)

Lotta kirjoitti...

Tosi nätti!

Jatta kirjoitti...

No voi kiitos :)

Jatta kirjoitti...

Kiitos paljon! Mulla on hirveän vähän sinisävyisiä vaatteita, selkeästi tuli tarpeeseen ;D

santra kirjoitti...

Ihanaa jälleen, taas, tietenkin. :) Ja niin makee asukokonaisuus.

Maiju kirjoitti...

Kyllä minä nyt laitan jo tämän ohjeen jonoon, jos se kerta näin hyvä on :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva neule, mutta harmi, ku ennen niin mielenkiintoinen ja inspiroiva blogisi on muuttunut melkein kokonaan SheInsiden mekkojen esittelypaikaksi.

t.anna

Anonyymi kirjoitti...

Ihana mekko, ihana pusero ja ihana tyttö <3 <3 <3 !!!
-äippä-

Jatta kirjoitti...

Kiitos santra! Kovasti kyllä tykkään itsekkin tästä asusta, varmaan tulee pidettyä usein!

Anonyymi kirjoitti...

Ja nuo kengät ovat kans niin ihanat <3 -äippä-

Jatta kirjoitti...

Suosittelen lämpimästi :D Tämä on mekkojen kanssa aivan paras!

Jatta kirjoitti...

Kurja jos sulle tulee siitä sellainen olo, onhan se ihan totta että melkein jokaiseen postaukseen olen yhdistänyt saatuja vaatteita nykyisin. Onhan niissä toki mun mielestä se tekemäni käsityö kuitenkin pääasiassa, en minä ennenkään muutoin alasti kuvissa ole ollut vaan tykännyt neuleen asustamisesta blogikuvia varten. Se nyt vaan on laki, että bloggaajan on kerrottava mikäli jokin asia kuvassa ei ole itse ostettu, ja samalla olen lisännyt linkin puhtaasti mainostarkoituksessa josta saan sitten palkaksi vaatteita. Oon jotenkin ajatellut, että tämä on niin nykypäivää että useimmat osaavat jättää itseä ärsyttävät linkit täysin huomioimatta ja keskittyvät siihen käsityölliseen sisältöön.
Pahoittelut vielä, ja varoitus että olen ihan tarkoituksella opintoihin liittyen lisännyt blogin kaupallista puolta, joten sama meno jatkuu varmasti. Jospa se käsityösisältö kuitenkin jaksaisi vielä ilahduttaa vaikka ihan kaikki muutokset eivät olisikaan mieleisiä :)

Jatta kirjoitti...

No kiitos äiskä! Huomenna nähdään <3

Ashley kirjoitti...

Beautiful! That color looks great with your outfit and hair

Jatta kirjoitti...

Thank you so much Ashley! I really like my hair right now, it is just the perfect shade of red for me!

TeSa kirjoitti...

Täydellinen!

Arja kirjoitti...

Olen harmikseni samaa mieltä anonyymin kanssa mekkojen mainostuksesta.
Ennen niin ihana blogisi on muuttunut mainostuksen vuoksi jotenkin, vaikka kuvat ynnä muut ovat pysyneet entisessä linjassa, ne ovat siis samantyylisiä kuin ennenkin. Jotenkin se vain ärsyttää. Koitan päästä ärsytyksestäni eroon.

Jatta kirjoitti...

Kiitos Teija <3

Jatta kirjoitti...

No voi harmi.. mutta makuasioista ei voinee kiistellä! Itsekin olen huomannut että jotkut asiat vaan ärsyttää, enkä oikein tiedä minkä vuoksi.
Tämän blogin kanssa olen huomannut jo ajat sitten, että en millään voi miellyttää kaikkia. Jos yhdelle kumartaa, niin toiselle pyllistää! Palaute silti on aina tervetullutta :)

Elisa kirjoitti...

Tosi kaunis väri ja tietenkin taattua laatua neule itsekin :)

Elisa kirjoitti...

Tosi kaunis väri ja tietenkin taattua laatua neule itsekin :)

Jatta kirjoitti...

Voi kiitos kaunis Elisa <3

Hanilo kirjoitti...

Tosi kiva tuo turkoosi väri! Ootko muuten kokeillut magic loop tekniikalla neuloa pyörä? Mulla tulee ainakin sillä tavalla tasaisempaa kuin pikkupyöröillä eikä tietenkään tarvitse ommella saumoja. :)

Jatta kirjoitti...

En muuten ole kokeillut aikoihin! Pitäisi taas testata, jotenkin se oli muka niin hidasta kun viimeksi neuloin. Kärsimätön luonne :D

Vilma kirjoitti...

Ohhoh, taas mä olen niin jäljessä ajastani, kun vasta nyt huomaan ihastella! Ihana on, jälleen. Ja sopii ihan täydellisesti mekkoon ja kenkiin. Perhosia <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan pirteä väri ja kaunis kokonaisuus. Taidan itselleni vääntää ne sukat. :)