18. marraskuuta 2013

ruosteinen pilvi

Kyllä niin harmittaa kun en päässyt kädentaitomessuille tänä vuonna! Ensi vuonna menen ihan varmasti, ja aloitan säästämisen jo kesäkuussa, niin kerta :P Nyt tyydyn vain unelmoimaan kaikesta netin välityksellä :) Kutkuttavia messupostauksia voi ihastella vaikkapa Hupsistarallaa tai eilen tein-blogeissa!

Lohdutukseksi neuloin unelmanpehmeää lankaa.. ja lähetin joulupukille toiveen madelinetoshin merino lightista!


malli: pipo on Pilvi by minä itte, lapaset perusmallia 46 silmukalla
lanka: Austermann Bambou Soft 110 g hattuun, 138 g tupsujen kanssa
lapasiin 75 g ja 103 g yhteensä kera tupsujen
puikot: 2,5 mm
muuta: Ravelryssa täällä

Oi että! Vihdoin mulla on kauan himoitsemani ruosteen värinen pipo tumppuineen! Lanka on ihanaa, tosin hieman liian paksua tälle pipomallille. Sain käyttää ihan tosissani höyryä silitysraudasta mallikuvion avaamiseksi!
Pitää kyllä hehkuttaa tuota tehdasneulettakin: rakastan! En koskaan jaksaisi tehdä moista itse. Vielä kun löytäisin ruostesävyisen ruutupaidan, alkaisi vaatekaapin ruostekiintiö olla täydellinen Suklaakorut on edelleen aktiivikäytössä. Noi on varmaan mun lempijutut joita olen tehnyt koko opiskeluaikana!

Mulla on joku ihmeen tupsubuumi menossa. Haluttaisi työntää niitä joka asusteeseen! Nämä kyllä syövät ihmeen paljon lankaa, tai sitten mä teen vaan liian lihavia tupsuja ;)Tyytyväisenä täällä myhäilen :) Ihanaa viikkoa kaikille!!

10 kommenttia:

ellie kirjoitti...

Todella ihana setti!

Jatta kirjoitti...

Voi kiitos ellie :D On se vain <3

Anonyymi kirjoitti...

So cute... I love the pompons at your mittens... :)

See you Wednesday,
hugs from Silke

P.S.: I'll send you some pics from my birthday-party...it was a perfect night

Jatta kirjoitti...

Thank you so much again for the pictures! Loved them :D And see you soon my dear <3

Nina kirjoitti...

Voi kun söpöt!!! Kaikki!!! :) Taas!!! :)

Jatta kirjoitti...

Oi kiitos Nina <3 Mie oon näihin ihan villinä :D :D

Annika kirjoitti...

Voi kun ihana setti! Nyt mäkin haluan tupsulapaset, milloinhan ehtisi itsellekin neulomaan kun noita joulujuttuja olisi odottamassa jo vuoroaan vaikka kuinka monet... :D Neulojan ainainen ongelma, itselle ei ehdi tekemään!

Jatta kirjoitti...

Kiitos! Minä en meinaa neuloa tänä vuonna yhtään joululahjaa, taidan olla vähän erikoinen tapaus.. Muuta isetehtyä ajattelin kyllä lahjoittaa :) Koita sinäkin saada aikaa omille projekteille pian! Vaikka onhan se aivan ihanaa tehdä lahjaksi <3

Haltiakummi kirjoitti...

Voi että sentään mitä ihanuuksia taas :) Aina täällä kyllä käyn ihastelemassa, mutta unohtuu kyllä käydä kommentoimassa, vaikka joka kerta hymyillyttääkin tuo sinun taitavuus ja osaavuus, ja vieläpä nuo kauniit kuvat :) Itse en oikein ole ruosteen ystävä, mutta nuo sinun asusteet on kyllä ihanat, ja sopii sinun väreihin upeasti!

Jatta kirjoitti...

Oi kiitos sinulle kuule <3 Jännä miten ruoste värinä jakaa mielipiteitä, vähän niinkuin sinappi :D Minä olen siihen rakastunut aikoinaan ylpeys ja ennakkoluulo- brittisarjan ansiosta!