29. toukokuuta 2016

täällä taas

Tätä blogipostausta on puuhattu monta kuukautta. Kirjoitettu, pyyhitty pois ja muotoiltu lauseet uudestaan. Ei sitä uskoisi kuinka vaikeaa on palata linjoille ja purkaa tekstiksi mihin reilu vuosi taas humpsahti. Kun ei löydä sanoja vaikka kuinka yrittää.

Taukoilun aikana myös rima on noussut kovin korkealle. Tuntuu että nykyisin blogit on todella ammattimaisesti toteutettu ja kaikki tämmöiset vähän tavismaisemmat blogit on lopettaneet tai muuten vaan hävinneet jonnekin. Voihan se olla etten vaan löydä uusia blogeja niiden lopettaneiden tilalle, loppui se Blogilistakin enkä oikein osaa etsiä muutakaan kautta. Äippä pörrää nykyään Facebookissa kaikenmaailman käsityöryhmissä, että sinnekkö kaikki on muuttaneet? Minä jotenkin vierastan sitä Faceakin.

Olen miettinyt pitkään ja hartaasti jatkanko bloggaamista vai en. Minulta kun puuttuu joku ominaisuus joka nykyisessä sosiaalisessa mediassa on ehdottoman tarpeellinen, halu jakaa omaa arkeani joko sellaisenaan tai kermakuorrutteella. Moni visuaalisesti upea bloggaaja kun tuntuu ensinäkemältä kertovan elämästään kovin vaalenapunaisten lasien läpi kuvaten.. En minä halua! En osaa enkä halua oppia. Satunnaisesti tykkään kyllä seurata muiden blogeja ja ihailen taitoa ja paneutumista, mitä sellaisen blogin pitäminen vaatii. Vastakohtainen lähestyminen bloggaamiseen eli likapyykkivuorien kuvaaminen ja harmaista päivistä huokailu on vielä vähemmän omalla mukavuusalueella. Joten jää kysymys: olisiko tällaiselle vähän hitaanpuoleisemmin päivittyvälle kädentaitoblogille kysyntää? Toivottavasti, koska haluan ihan todella edelleen jatkaa.Puikot on sauhunneet koko poissaolon ajan tasaiseen tahtiin. Voisi sanoa että käsityöt on pitäneen minut enempi tai vähempi järjissäni viime vuosina. Lankavarasto on myös kasvanut lähes naurettaviin mittoihin.. Suunnitelmia kun olis enempi kun sormet ehtii, tuttu ongelma varsin monelle ;)


Haluan vähän valottaa sairaushistoriaani ihan vaan sen vuoksi että minusta on inhottavaa vihjailla epäsuorasti etten ole kunnossa, vaan mielummin kerron suoraan miten asiat ovat.
Lonkkani synnynnäisen epämuodostuman aiheuttama kova kipu aloitti sairastelukierteeni talvella 2014, ja leikkausten jälkeen olen edelleen ontuva ja kipuinen. Vasta toista puolta on operoitu huonohkolla menestyksellä, ja toisen puolen fiksaus on edelleen edessä. Uutta leikkausta odotellessa siis! Lisäksi vasen käteni halvaantui osittain viime kesänä. Syytä sille ei ole löydetty, mutta kuntoutus on kovassa vauhdissa. Jotkin lihakset eivät palaudu koskaan, mutta olen jo hyväksynyt asian alkujärkytyksen jälkeen. Opettelin uudelleen neulomaan ja se sujuu lähes vanhaan malliin tyynyillä tuettuna, joten olen erittäin tyytyväinen :)malli: Pula by Silke Ufer
lanka: Isager Strik Alpaca 2, kaksi kerää (!!)
puikot: 2,5 mm
muuta: virkatut kukat yhdistettynä ketjulla kiinnitysmekanismiksi, projekti Ravelryssa täällä
Rakas Papu väsyi taistelemaan syöpää vastaan puoli vuotta sitten, joten perheemme pieneni yhdellä jäsenellä. Menetyksen tuska oli jotain aivan uskomatonta, vieläkin tuntuu että joku iskee ilmat pihalle aika ajoin. Onnena onnettomuudessa sairaslomani antoi ainutlaatuisen mahdollisuuden viettää viimeiset kuukaudet hoitaen pientä potilasta, niistä muistoista olen äärettömän kiitollinen 


Tiesin, että tästä ensimmäisestä postauksesta tulee kerrassaan masentava, mutta kuulkaa minä pärjään ihan hyvin. Asiat voisivat olla niin paljon huonomminkin. Sairauteni ei ole hengenvaarallinen, minulla on rakkaat läheiset tukemassa ja tietysti perhe. Miksi siis vaipua epätoivoon? Elämä on ihana ja kaunis asia!

Ihanaa olla takaisin täällä :) Tavataan taas pian, sillä nyt voin luvata olevani todella back in business. Iso halaus kaikille lukijoille! 

68 kommenttia:

Lammas kirjoitti...

Monta kertaa olen miettinyt, mitä sulle kuuluu. Olipa ihana juttu, että olet palannut takaisin blogimaailmaan. Olen todellakin kaivannut sun ihania käsitöitä!

Jatta kirjoitti...

Ihana kuulla! Niin monesti on pitänyt kirjoittaa ja sitten onkin sattunut jotain sellaista joka on pudottanut bloggaamisen puuhalistan pohjimmaiseksi. Nyt alkaa olla taas asiat sillä mallilla että oikein himottaa päivittää! Eikä lopu aiheet kesken, valmistuneita neuleita kun on kertynyt vino pino :D

hnaa kirjoitti...

Kiva, kun palasit!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että oot palannut.

laurar kirjoitti...

no moi, täällä ollaan. ihanaa kuulla susta vaikka kuulumiset vähän murheellisia olivatkin. aurinkoista kesää!

Anonyymi kirjoitti...

Sua on odotettukin takaisin! T. Vakilukija jo vuosien takaa :)

routa kirjoitti...

halaus kaikkiin murheisiin ja vastoin käymisiin. ja ihanaa että olet palannut bloggaamaan. Bloggaa vain omalla tyylilläsi, sinua on varmasti moni kaivannut. ja neuleitasi myös.

Katri kirjoitti...

Moi Jatta! Tervetuloa takaisin! Kyllä niille hitaammin päivittyville, kädentaidoista kertoville, ei-kermaisille blogeille on kysyntää, minä ainakin kaipaan ja mielelläni luen niitä. On totta, että blogiskene on muuttunut sitten kultaisten vuosien, mutta mä väitän, että tarinoille ja turinoille on edelleen tarvetta. Tee paluu omalla tahdillasi! Halaus!

Jatta kirjoitti...

hnaa: Oli kiva palata <3

Anonyymi: Ihanaa kun toivotetaan näin ihanasti tervetulleeksi :3

laurar: Kiva kun oot :D Ajattelin heti kärkeen kertoa ikävimmät pois alta niin voidaan sitten keskittyä kaikkeen kivaan jatkossa ;) Kivaa kesää toiselle kesän lapselle <3

Anonyymi: Vähänkö ihanasti sanottu, kiitos! Toivottavasti jaksat pysyä kyydissä jatkossakin :)

routa: Kiitos tsempistä ja rohkaisusta <3 Jatketaan samalla linjalla ja halaus sinulle takaisin :)

Katri: Pitkästä aikaa, kiva kun kommentoit :D Blogiskene on kyllä suorastaan pelottava nykyään, tulee ihan rimakauhu jos liikaa ajattelee. Mennään siis vanhaan malliin ja otetaan iisisti ;) Halaus sullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Olet kyllä niin ihana :) mahtavaa, että jaksat taas ilahduttaa kauniilla töilläsi!
Aurinkoista kesää!
toivottaa mirja

Nelli L kirjoitti...

Tervetuloa takaisin. Taitaa meillä kaikilla olla omat mietteet bloggaamisen suhteen. Itse totesin, että on aika sama mitä sitä postaa. Itse tosin haluan tuoda esiin sitä, että vaikka elämä on vaikeaa niin aina löytyy hyvää ympäristöstä ja miten luonnossakin voimaantuu. Tosin olen sen verran nautintojen perään, että lähden maailman ääriin saadakseni niitä.
Olemme siis kaikki niin eri luonteisia ja se näkyy blogeissa, toivottavasti.
Upea asu päälläsi ja tuo neule on todella upea :)

Heidi kirjoitti...

Kiva, kun tulit takaisin! Itsellä kanssa hiukan samanlaisia mietteitä blogin suhteen, päivitystahti hidastunut ja muutenkin haluan pitäytyä melko anonyyminä ja huomion pääasiassa käsitöissä. Sinun ja Vilman blogit on ensimmäisiä joihin aikanaan törmäsin ja veivät kyllä niin mukanaan! =)

Lotta kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Ja kyllä vielä löytyy niitä hiukan kotikutoisempiakin blogeja. Toivottavasti jaksat jatkaa blogin pitämistä ja tsemppiä arkeesi! :)

Neulisti kirjoitti...

On siinä ollut murhetta kerrakseen, mutta mahtista, että olet nyt bäk. Kaikki on kovin suhteellista, mun silmissä sun blogisi on nimenomaan näyttänyt aina ammattimaisen hienolta. :)

Kotikutoista kirjoitti...

Mä haen käsityöblogeista juurikin niitä käsitöitä omaan inspikseen. Muu on aika samantekevää tai saa mut jopa lopettamaan lukemisen. Että kyllä sun blogille on rako!

Annika kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Minusta sinulla on ihana blogi juuri tällaisenaan! :)

Mari kirjoitti...

Juuri äsken Bloggeriin kirjautuessa mietin, että aiotkohan enää päivittää blogiasi. Oli oikein iloinen yllätys huomata että sinulta on tullut uusi postaus. Eli todellakin on kysyntää vähän verkkaisemmalla tahdilla päivittyvälle blogillekin! Ihanaa että pystyt neulomaan ja siihen riittää virtaa. Aurinkoista kesää sinulle! :)

Jatta kirjoitti...

mirja: Ite oot ihana :D Paljon aurinkoa sinun kesääsi myös :)

Nelli L: Lohduttavaa kuulla että muutkin miettivät näitä bloggausasioita samalta kantilta :) Minäkin haluaisin pitää oman blogini positiivisena mutta kuitenkin toisaalta realistisena.. Onhan se rikkaus kun kaikki blogit ovat kirjoittajansa näköisiä :D Kiitos myös kehuista!

Heidi: Kiva kuulla että olet seurannut blogia jo noin kauan, huh :D Ja samoja mietteitä itsellä, huomio käsitöissä on se oma juttu, ei "lifestyle". Mitäpä sitä väkipakolla tekemään jos kerran näinkin on hyvä <3

Lotta: Voi kiitos! Ja tosiaan, täältä kommenttiboksista on löytynyt monta uutta seurattavaa :D Ihan mahtava juttu!

Jatta kirjoitti...

Neulisti: Semmoista se on ihmisen elo, kaikille sattuu murheellisia juttuja joskus.. mutta tästä tämä lutviintuu, on iso juttu että pääsin taas bloggamaan :D Kiitos mahdottomasti kehuista, kyllä lämmittää kuule <3

Kotikutoista: Sama täällä! Tykkään juuri nähdä niitä käsitöitä tai ideoita uusiin juttuihin. Sellaisena tämä blogiskene alkoi aikoinaan enkä hirveästi tykkää siitä mihin suuntaan se nykyisin on mennyt :/ Mutta ajat muuttuu, minä kai sitten en :D Huisia jos tällaiselle vanhanmalliselle blogille löytyy lukijoita!

Annika: Kiitos mahdottomasti <3 <3

Mari: Tuntuu mukavalta että muistit minut vielä ja ilahduit päivityksestä :) Kyllä tämmöinen kommentti tsemppaa vaan kummasti <3 Ihanaa kesää sinulle myös!

Jonna kirjoitti...

Tervetuloa takaisin <3 Ihana tämä neule, näin kuvat jo Ravelryssa ja oli pakko ostaa ohje :D Ja voi miten ihanan pitkät hiukset sulla on! Arvaa harmittaako jo, että kimpaannuin omiini ja pätkäsin poikki :'D

Heidi kirjoitti...

Blogisi on yksi niistä, joka vuosia sitten sai innostumaan käsitöistä uudestaan, ja bloggaamisesta! Kiva siis kun taas kirjoitat :)

diutu kirjoitti...

Olipa mukavaa kuulla sinusta jälleen. Upeaa, että positiivinen asenteesi on säilynyt kivuista ja suruista huolimatta. Toivottavasti jatkat bloggaamista omaan tahtiisi - meille toooosi kotikutoisille kirjoittajille blogisi on ihan yhtälailla ihastelun kohde kuin ne ammattimaiset!

malin kirjoitti...

Ihanaa että löysit takaisin! <3 Kyllä tässä ehti jo pohtia, että nyt taitaa olla jokin vähän pahemmin vinossa, mutta kiva että osaat kuitenkin nähdä asioissa valoisiakin puolia! Tsemppiä! Sinun blogisi on yksi ensimmäisitä käsityöblogeista joita olen seurannut ja aina se jaksaa ihastuttaa! Blogisi on myös iso osatekijä siihen, että löysin käsityöharrastukseni uudestaan. Ja sille matkalle jäin. Viikon päästä ensimmäinen vuoteni käsityöopettajana takana! :) Eli jatka ihmeessa bloggaamista jos vain suinkin tekee mieli!

Lankakeiju kirjoitti...

Tervetuloa takaisin. Sinun blogisi on juuri sellainen millaisista eniten tykkään.

Jaguliini kirjoitti...

Hienoa että olet taasen linjoilla, minä niin kuin moni muukin on sitä odotellut! Blogisi on hyvä juuri sellaisena kuin se onkin, ei tarvitse muuttaa mihinkään suuntaan! Ja aivan ihana tuo neule myös! Aurinkoista toukokuuta!

Päivi kirjoitti...

Kiva, että bloggaat taas! Älä muutu!

Marla kirjoitti...

Heeeeii!! Tervetuloa takaisin, sua on kaivattu!
Jatka blogin päivittämistä samalla vanhalla tyylilläsi, hitaampi tahti tuskin haittaa ketään! Vaikka postauksessasi oli ikväviä asioita, niin kuvat oli taas niin kauniita ja kuitenkin niin valoisia :)

Elli kirjoitti...

Ihanaa kuulla sinusta, ole kaivannut!
Kaikkea kaunista ja auringonpaistetta elämääsi!

stricker kirjoitti...

Kiva kun oot bäk ja voimahalaus ja tsemppiä taisteluihin. Valkoinen pikkuvillatakki on kyllä ihana ja meni heti suosikeihin. Musta sun blogi on myös tosi ihana ja just sopivantyylinen. Eikä sitä tarvitse niin usein kirjoittaa jos ei vaan kirjoituta.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa! Kiva kun olet takaisin! Tsemppiä kuntoutuksiin ja lämpöistä kesän alkua! T: Lukija vuodesta 2006 (?!!? minne aika on menny :O ?)

Jatta kirjoitti...

Jonna: Jee jos tykästyit ohjeeseen :D En malta odottaa että näen muidenkin toteutuksia mallista, mun mielestä se on tosi ihana ja tarvitsee niin vähän lankaa ja kaikkea ;)

Mun hiukset on saaneet elää vapaasti jo monta vuotta. Talvella nipsasin latvoista 10 cm pois, kampaajalla olen käyny viimeksi joskus öö kolme vuotta sitten. En kyllä leikkais ihan heti, kaikki lettikampaukset on niin hauskoja tehdä <3 Lyhyt tukka vaan olis helpompi pestessä.. että puolensa ja puolensa!

Heidi: Ihana kuulla <3 Ja aivan mahtavaa kun löysin näin sinunkin blogisi, ihan uusi tuttavuus ja menee heti kyllä lukulistalle!

malin: No vau, onnea kovasti!! Onpa upeaa jos olen toiminut inspiraationa, hui :3 Jatka samaan malliin ja kiitokset tsempistä <3

Lankakeiju: Voi kiitos paljon <3

diutu: Kiitos paljon :) Mun mielestä sun blogi on kyllä kaukana kotikutoisesta, ehkä se vaan on niin että oma tuntuu aina jotenkin niin tavikselta muihin verrattuna. Jatketaan vaan samalla linjalla :DJatta kirjoitti...

Jaguliini: Onpa kyllä niin kiva kuulla <3 Ja palata! Ja kiitos :D Paljon aurinkoa sulle myös :)

Päivi: Kiitos <3 Enkä varmasti muutu kun kerran tykkäätte :)

Marla: Jee, kiva olla täällä taas :D Ja kiitos kehuista, päivittelen taas muutaman viikon sisällä, tuttuun tyyliin ;) Teidän kommentit tsemppaa tosi paljon!

Elli: Kiitos paljon ja kuule ihan samaa sinulle :')

sticker: Huippua tietää että blogi on hyvä just tällaisenaan :) Olen vähän laiska päivittäjä, mutta jospa saisin vähän vauhtia teidän ihanista kommenteista <3 Aikaa kun riittäisi vihdoin! Halaukset sullekin <3

Anonyymi: Kiitos <3 Ja tosiaan, mihin ihmeeseen vuodet oikein valuu :O Ja silti me ollaan vielä niin nuoria kumminkin ;D
Tui kirjoitti...

Mä oon niin kaivannut sua <3 Ihanaa, että oot takasin <3

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun oot takas!

Anonyymi kirjoitti...

Yay! Love your pics and your cardi...the automatical translation into german was so funny to read...some sentences did make sense but some where absurd word rows...hihi. But it was possible to understand what you wanted to say and I love to say thank you for sharing your life...

Signed by me, you know who...;*

Johkutus kirjoitti...

Ihanaa kun olet tullut takaisin! Uusia projekteja odollessa... :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, kun jaksat taas kirjoitella. :)
Ihastuttava neuletakki ja mekko on myös kaunis.

-Riia

Jatta kirjoitti...

Tui: Voi että <3 Ja kiitos kun teet podcasteja, mie rrrrakastan niitä!!

Anonyymi: Niisk, kiitos <3

Anonyymi: Well I can imagine what terrific job Google translate did :'D As I have said I use so slangy words often, that they can be hard to traslate by anyone. Weird twisted up synonyms, thats me and my writing :D
Thank you for your words and everything :) Lots of hugs to you my dear friend <3

Johkutus: No in niin kiva olla takasin :D Olenkin tässä mietiskellyt että mistä bloggais seuraavaksi, on tuota valinnanvaraa kerrankin! Jee jee :)

Riia: Kiitos kaunis <3 Sulla on muuten tosi ihana nimi :)

Memma kirjoitti...

Ihanaa, että olet tullut takaisin! Mä oon aina ihaillu sun kauniita neuleita ja taidolla otettuja kuvia eikä haittaa ollenkaan, vaikka blogi päivittyisi harvemmin ja kirjoita just sellaisista asioista kuin haluat :)

Marjo kirjoitti...

Kiva, kun palasit! Tsemppiä elämän haasteisiin.

Retuliina kirjoitti...

Huh olipa postaus...ei voi muuta sanoa kuin että reipas oot!Ja tervetuloa Rovaniemelle kylään <3

Anonyymi kirjoitti...

Useimmat "nykytyyliset" blogit ovat tylsiä ja rasittavia! Ihanaa kun palasit ja vielä kivempi kuulla, että voit kaikesta huolimatta hyvin. Iloista kesää sinulle! <3

Vale kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Jos blogeja on moneen lähtöön niin on meitä lukijoitakin. Itse seuraan ainakin mielelläni myös ihan "tavallisia" blogeja jotka päivittyvät silloin kun kirjoittajalla on aikaa ja niistä aiheista joista kirjoittaja haluaa kertoa. :) Turhat rimat saa siis heittää metsään!

Mukavaa kesää ja kauniita päiviä!

Anonyymi kirjoitti...

Voi Kulta,
Säännöllisesti olen käynyt sinua kurkkimassa.

Sinulla on oma tyylisi ja sen takia seuraan blogiasi, en sen päivittymistahdin tai -tahdittomuuden takia. Minusta kaikki sinun "ministelysi" ovat äärimmäisen mielenkiintoista, vaikka itse vaikka mieluummin neuloisin lapaset (viimeeksi taisin tehdä 8 vuotta sitten, vaikka neuleita valmistuu 50-100 vuodessa) kuin kitkuttelisin vaatimattomaan 44-kokoiseen yläkroppaani jollain 2-mm puikoilla 1000000 helmeä/paljettia sisältävän koltun tai näpertelisin koruja. Silti muutaman kerran olen jopa tehnyt saman neuleen, mitä olet esitellyt täällä.

Joten oikein lämpimästi tervetuloa takaisin ja toivottavasti jaksat päivitellä blogiasi!
Minna

jaanamaa kirjoitti...

Ihanaa Jatta! Mä olen sua niin kaivannut ja murehtinut että missä sä oot ja miten voit... Toki vois kysyäkin, mutta kun ollaan vaan entisiä "blogituttuja" niin en ole kehdannut. Mutta onpas sua koeteltu - onneksi oot noin vahva ja positiivinen niin sillä selviää pitkälle! Meilläkin on lapsen kanssa ollut kaikenlaista, mutta mitä niitä murehtimaan turhaa :) Elämä on sellaista välillä. Upea neule jälleen ja mahtavaa kuullla susta <3

Jatta kirjoitti...

Memma: Kiitos! Ihanaa huomata että omat pelot olikin ihan aiheettomia ja te tykkäättekin mun päivityksistä <3 <3 <3

Marjo: Kiitos kovasti, välillä vähän myrskyää mutta semmosta se elämä on :)

Retuliina: Kiitos muru <3 Voi kun pääsiski sinne päin pitkästä aikaa käymään! Tänne saa kanssa tulla, vink vink ;)

Anonyymi: No ihan totta! Muakin ne jotenkin rasittaa, just hyvin sanottu :D Iloista kesää sulle myös <3

Vale: Tuo pitäisi aina yrittää muistaa, kiitos :) Olen turhan itsekriittinen tämmöisissä asioissa, jospa siitä oppisi pois ;) Kaunista ja mahtavaa kesää sinullekin <3

Minna: Vähänkö oot ihana <3 Kiitos päivän pelastaneesta kommentista!
On sulla hurja tahti neuloa, hatunnoston paikka :o Minä oon taas piipertänyt 2,25mm puikoilla takkia kohta 2 kuukautta :D Kyllä on hullun hommaa, oot ihan oikeassa :D :D
Kiitos vielä kuule <3 Ja jaksan minä :)

jaanamaa: Jaana muru, tietty olisit voinu kysyä! Olen niin huono itse ilmoittelemaan.. on ollu ihanaa seurata teidän perheen kuulumisia kun itse olet somessa tosi aktiivinen, kiitos siitä <3 Kaikkea hyvää teille kaikille, varsinkin niille ihanille <3 Ja kiitos :')

Pia Tuononen kirjoitti...

Ihana että oot taas palannut, ja ihan millä tahdilla vain :-) Ihana tuo neule taas, ja tyylikäästi kuvattuna!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa! Kuin aavistuksesta tulit mieleeni ja kappas, blogissasi oli kuin olikin uusi postaus! Olen myös monien muiden kanssa seurannut blogiasi vuosia ja kaivannut takaisin. Toivon, että sairastelujen kierre on loppumetreillään! Entisenä koiranomistajana ymmärrän myös haukkuikävää!

T:Elli

Ps. Tässä käytän tilaisuutta härskisti hyväksi ja esitän tervehdykseni myös aiemmin kommentoineelle Jaanamaalle, seurasin myös sinun blogiasi aktiivisesti ja vanhana lukijana oli mukava bongata tuttu nimi! ��

Erna kirjoitti...

Heeeei!

Jipii, kiva kun blogi jatkuu :) Minä ainakin olen käynyt aina välillä kurkkimassa olisko uusia päivityksiä. Ja verkkaisempi päivitystahti on just hyvä, eipähän luo lukijallekkaan niin kovia paineita pysyä perässä :D

Tyylillä toteutettuja käsitöitä, innostavia kuvia! Jatka vaan omalla tutulla tyylilläsi :)

Jatta kirjoitti...

Pia: Kiitos kaunis :) Aion yrittää jonkinlaista rytmiä pitää yllä kuitenkin ettei pääse liikaa venähtämään ;)

Elli: Voi ihana sua <3 Toivotaan parasta sairastelun suhteen, kiitos :) Ja hyvä kun huikkailit moikat Jaanalle, täällä saa kyllä keskustella keskenäänkin :D

Erna: No hei :D On itelläkin semmonen jipii-olo oikein kun sain päivitettyä! On ollut ihan erilainen mielentila tämän päivityksen tekemisen jälkeen, taisi painaa mielen päällä aika lailla. Kiitos kehuista, palaan taas piakkoin linjoille. Mutten liian taajaan kuiteskaan ;D Pus <3

Tanja kirjoitti...

Kiva, että olet taas täällä! Mä pysyn lukijana aina vaan.
Ja tsemppiä terveysrintamalle tulevaan!
Papusta lukeminenkin sai kyyneleet silmiin. Papu oli sinulle niin rakas ja myös meidän jengille tärkeä.

Jatta kirjoitti...

Tanja: Pala tuli kurkkuun myös mulla sun kommenttia lukiessa. Papu oli kyllä mulle niin tärkeä. Ihan uskomaton ikävä vieläkin.
Kiva kun pysyt linjoilla <3 Kyllä mä täällä myös roikun :) Terveisiä koko perheelle ja Roxylle spessurapsutukset :D

kristiina kirjoitti...

Ihana että olet palannut! Tervetuloa takaisin!
Ja voimia kaikista murheista selviämiseen!

Jatta kirjoitti...

kristiina: Kiitos paljon :) Tsempistä erityisesti <3 Kyllä ne asiat aina lutviintuu!

Perhoneito kirjoitti...

Hienoa, että palasit! Olet niin taitava tekijä, että harvempi postaustahti ei haittaa yhtään 😊

Monica kirjoitti...

Ihanaa että olet täälläkin jälleen! Aina välillä olen kurkkinut blogiisi ja kaipaillut postauksiasi. Sun blogi on kaunis, tyylillä tehty, ei mitään ällöjä kursailuja ja ilman niitä ruusunpunaisia laseja ;) Postaustahti on sellainen kuin on, lukijanasi pysyn.

Rhia kirjoitti...

Ihanaa että olet palannut! Olen käynyt uskollisesti silloin tällöin kurkkaamassa olisiko sinusta jotakin kuulunut. Sairaudelle ei kukaan mitään oikein mahda vaikka kovasti haluaisi ja on aivan ymmärrettävää että et sellaisessa myllerryksessä ole jaksanut blogiin päin vilkaistakaan. Varsinkin kipujen kanssa painiskelu on raskasta, seuraan vähän samanlaista taistelua päivittäin meillä kotona kun isäntä kipuilee vammautunutta olkapääniveltään, joten minulla on pikkuruinen aavistus siitä millaista se voi olla.
Tiedän omasta kokemuksesta että mitä pidempi tauko, sitä vaikeampaa on tehdä uusi postaus. Mutta rohkeasti vaan eteenpäin, me lukijat ollaan mielissään kyllä kaikista kuulumisista, vaikka ne postaukset eivät mitään hirveän ammattitaitoisen oloisia omasta mielestä olisikaan.

Jatta kirjoitti...

Perhoneito: Olipa kauniisti sanottu, niisk :') Kiitos <3

Monica: Niin kauniisti sanoit sinäkin <3 Just tuollaisen haluaisin blogini olevankin kun kuvailit! Kiitos ihan hirveästi sanoistasi <3

Rhia: Ihanaa että kommentoit! Minäkin olen pysynyt sinun uskollisena lukijanasi jo blogiaikojen alusta, mieltä lämmittää kuulla että tunne on molemminpuoleinen :)

Aion nyt yrittää luoda jonkinlaisen pysyvän rytmin blogin päivittämiseen, se antaa niin paljon iloa ja myös estää pitkien taukojen syntymisen. Nytkin uusimmassa päivityksessä on vanhan Jatan mielestä aivan liian epäinformatiiviset kuvat neuleesta, mutta uusi Jatta kohautti olkiaan ja päivitti silti. Ja hyvä niin!

Tsemppiä sun miehelle ja sullekin, tiedän ettei se ole puolisollekaan helppoa katsoa vierestä kun toiseen sattuu. Parempia päiviä ja aurinkoista kesää <3

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen myös käynyt aina kurkkimassa täällä ja odottanut/toivonut sitkeästi paluutasi. Olethan ensimmäisiä blogeja, joita aloin lukea ja haluan jatkaa edelleen! Ihanaa että palasit. Ja blogisi on hyvä juuri tällaisena, pirteänä, iloisena ja tyylikkäänä.

Anu

Hansu kirjoitti...

Tervetuloa takaisin!! Miettinyt monesti, että mitä sulle kuuluu :)
Onneks ei mitään "pahempaa" kuitenkaan, tsemppiä tuleviin koitoksiin!
Oma blogikin on vähän jäänyt, kynnys on korkea tosiaan aloittaa taas kirjoittamaan...

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa, että palasit! Blogisi on aina ollut yksi suosikeistani, olen seurannut sitä alusta asti ja ihastellut taidokkaita töitäsi. Jatka siis samalla tyylillä :) Aurinkoa ja kauniita päiviä!

Elina

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa takaisin!

Jatta kirjoitti...

Anu: Kiitos kovasti <3 Tuntuu ihan hassulta että olen ollut ensimmäisiä seuraamiasi blogeja, mutta totta tosiaan, onhan tämä täällä melkoisen monta vuotta pollotellut :D Mahtavaa että olet pysynyt linjoilla niin kauan :)

Hansu: On ollut kyllä syyllinen olo katoamistempuista, mutta jospa nyt kääntyisi uusi lehti elämässä bloginkin suhteen :D Rohkeasti vaan linjoille, minä ainakin lukisin mielelläni vaikka olenkin maailman huonoin kommentoimaan muiden ihania juttuja.

Elina: Voi kiitos :') Paljon aurinkoa sinulle myös <3

Anonyymi: Kiitoksia, täällä on kivaa taas :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka ihanaa että olet palannut!!! :-) Surullisia juttuja on näköjään tapahtunut paljon.Toivon sinulle paljon ilon aiheita tulevaisuudessa. Annika

Saturnina kirjoitti...

Mahtavaa että olet kaikista vastoinkäymisistä huolimatta palannut takaisin! Olen lukenut blogiasi vuosikausia ja se on ollut yksi inspiraationlähteistäni kun aloitin oman, hitaasti päivittyvän käsityöblogini :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Jatta ! On tosi hienoa, kun olet palannut ja pidän blogistasi juuri sellaisena kuin se on. Aito, loistavaa inspiraatiota käsitöihin välittävä! Hyviä vointeja ja jaksamisia Sinulle ! t. Tiina

Susi kirjoitti...

Voi miten iloinen yllätys oli kun kurkkasin tänne pitkästä aikaa ja sähän olet back! JEE! Ikäviä nuo sairaudet ja kun ovat kuitenkin vakavia, vaikkei sentään kuolemansairaudesta ole kyse kuten itsekin mainitsit. Varmasti kuitenkin kivulias tuo lonkkasairaus ja käden osittainen halvaus on kyllä neulojalle hirvittävä takaisku, mutta hienoa että neulominen jo onnistuu :D Itsekin oon miettinyt blogini kohtaloa kun mä oon sellanen, että puhun ja kirjoitan mitä sylki suuhun tuo, enkä todellakaan mieti kirjoitusta tuntia ja sehän sitten näkyykin. Oon postannut muustakin kuin käsitöistä ja lampaista, elämästä yleensä ja oon miettinyt myös sitä, että jospa keskittyisin vaan siihen alkuperäiseen käsityöt ja lammas -teemaan josta blogini noin 7 vuotta sitten alkoikin. Tai sitten postaan vain silloin kun siltä tuntuu, viimeisin postaus on nyt muistaakseni juhannukselta, eh. Liika stressi ja pakkopulla-tunne ei ole kiva. Mutta katsotaan nyt. Kiva kun palasit ja sun kuvat on kyllä niin taidokkaasti otettuja, että en kyllä menisi puhumaan tavis-blogista ;) Voi hyvin!

Jatta kirjoitti...

Annika: Kiitos paljon toivotuksista :) Semmoista se on jokaisella että välillä menee vähän heikommin, mutta onneksi on niitä ilonaiheitakin edelleen! Niinkuin tämä ihana kesä <3 Aurinkoa päiviisi :)

Saturnina: Kiitos kauniista kommentista <3 Ihanaa jos on pystynyt inspiroimaan tällä etanavauhdilla jotakin :)

Tiina: Kiitos mahdottomasti! Kommenttisi sai hymyn huulille :)

Susi: No mutta moi :D Kuule bloggaa sinä ihan just niin kun siltä tuntuu, ei sitä kannata väkisin alkaa vääntämään mitään ihmeellisyyksiä. Aidot jutut on just parhaita <3 Kiitos kommentista ja kehuista ja toivotuksista :) Aivan mahtista kesää ja meininkiä sulle kans!