23. marraskuuta 2017

aika ärtsy

Viime viikonloppuna saatiin taas makeaa mahan täydeltä maailman huipuimmilla kässämessuilla. Kotona saalista purkaessa ei voinut kuin pyöritellä päätään ostosten värimaailmalle, joka oli aikamoisen aneeminen, jos ihan totta puhutaan. Vastaiskuna oli pakko sukeltaa keskeneräisten neuleiden rytöläjään ja kaivaa esille jotain mahdollisimman värikästä.


malli: oma, perusneule pamikkoresorilla maustettuna
lanka: Gjestal Maija, 450 g
puikot: 2,5 mm
muuta: Ravelryssa täällä


Onhan siinä, väriä. Melkein huimaa, mulla on ollut niin kauan menossa kulahtaneiden värien kausi :D Mitä hailakampi ja lämpimämpi sävy, sitä parempi. En kyllä yhtään tajua mistä tämäkin johtuu, mulla on outo pää.


Tällä mallilla on tullut neulottua takki jos toinenkin. Jotenkin tarpeeksi simppeli, mutta kuitenkin pientä jujua löytyy. Nafti malli istuu mainiosti vaatekaappiin, joka on yhä edelleen mekkovoittoinen.Onko varmasti tarpeeksi nappeja?


Täällä on ainakin tänään ihan kamala lumimyräkkä. Pysykäähän lämpiminä ♥


14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

long version would be very nice! (short is also nice though)

karo

Anonyymi kirjoitti...

Super cute, honey... ❤😄 Do you plan to write a pattern for it?

Jatta kirjoitti...

karo: Thank you! Actually I have thought about a longer version for pants days ;) Now that I have my stitch count calculated, it would be easy peasy!

anonyymi: Thank you dear <3 Well why not, I just have to get at least this one perculiar pattern out to the world from my head before that. I seem to have too many ideas after my hiatus :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei Jatta! Ihana, kun olet täällä jälleen. <3 Olen huomannut aiemmatkin postauksesi, mutten ole saanut kirjoitetuksi kommenttia.
Oi, kuinka kauniita neuleita puikoiltasi putoilee: Rustiikit ja tämä! <3 Olisipa upeaa, jos kirjoittaisit tähän ohjeen!
Maaria

Neulisti kirjoitti...

Niin kaunis neule! Ja tuommoinen mekko pitäisi saada. Kukkamekkoja ei koskaan voi olla liikaa.

Jatta kirjoitti...

Maaria: Voi kun ihana kommentti, kiitos <3 On niin kiva olla taas täällä ja onneksi ihmiset vielä jaksaa tulla kurkkimaan näitä mun hömpötyksiä :) Kyllä mä luulen että tästä tulee ohje, tursuan ihan nahoistani kun on niin hirveä vimma neuloa ja suunnitella kaikkea ihanaa!

Neulisti: Kukkamekot on niin parhautta! Aivan huippua kun kaupoissa on just joku kukkabuumi, sopii mulle oikein mainiosti tämä muotivirtaus :D
Rakastan muuten sun töitä, sulla on niin herkullisia ohjeita! Ja mikä vauhti, huh, hattua päästä :D Pakko kyllä saada oma Soulful cardigan ens kesäksi, ihan mun takki <3

Nanna kirjoitti...

Ihanan neuleen olet neulonut taas kerran, ja kukkamekon kanssa niin täydellinen pari! Tykkään itse vintage-tyylisestä pukeutumisesta kellohelmamekkoineen, tuommoinen olisi niin tarpeen omankin vaatekaapin täydennykseksi<3 Olisipa vaan tarpeelliset taidot ja rohkeutta kokeilla kunnon vaatteen neulomista..

Jatta kirjoitti...

Nanna: Oi kiitos <3 Vintage tyyli ja kellohelmat on kyllä niin ihanuutta <3 <3 Kannattaa rohkeasti kokeilla sitä neulomista, ottaa joku muiden hyväksi havaitsema ohje ja seurata ohjeita orjallisesti ja sinnikkäästi. Se ottaa aikansa, mutta siitä se lähtee! Jos en olisi itse ollut niin sohelo neuloja alussa, olisi monet itkut ja roskiin heitetyt tekeleet jääny väliin :D Nyt olen toooosi huolellinen, tarkka lankalaadusta ja valmiit neuleet tulee aina kovaan käyttöön. Tsemppiä, osaat varmasti <3

Wiiks kirjoitti...

Onhan ihana ! Ohjetta odotellessa ;)

Jatta kirjoitti...

Wiiks: Kiitos kovasti :D

Emma kirjoitti...

Sievä pieni takki, ja nappeja riittää :D

Jatta kirjoitti...

Emma: Kiios, en tajua miten olen saanut tungettua noin monta yhteen nappilistaan :D

Retuliina kirjoitti...

Söpö neuletakki, niinkuin omistajansakin ❤

Jatta kirjoitti...

Retuliina: Ite oon ihana <3 <3